Gratarul Dragomir Seminee exterior Confort si estetica la superlativ

14 aprilie 2015
Autor:
Zoom-Biz

Nimic nu se compara cu paharul de vin savurat la gura semineului. Senzatia se amplifica atunci cand ¨tabloul¨ se muta afara, pe terasa casei. Semineul de exterior reprezinta cea mai inteligenta si in voga alternativa de amenajare a terasei. Cu ajutorul unui astfel de semineu nu doar ca te vei bucura de caldura focului cu lemne, ci vei obtine un spatiu intim in care te vei putea realxa impreuna cu cei dragi.

Cauti un furnizor de seminee exterior care sa-ti puna la dispozitie solutii personalizate si tarife competitive? Gratarul Dragomir, firma specializata in productia si comercializarea de gratare pentru gradina, gratare din caramida si barbeque grill, vine in intampinarea confortului tau cu o gama completa de seminee exterior. Mai exact, Gratarul Dragomir poate realiza orice tip de semineu, indiferent de particularitati si design.

Semineele realizate de firma noastra au capacitatea de a adauga un plus de valoare spatiilor si un plus de prestanta intregului camin.

Da o noua insemnatate serilor racoroase si accesorizeaza-ti terasa cu seminee exterior-elemente unice, pentru camine de 5 stele!

Seminee exterior-Un detaliu rafinat. O amenajare moderna!

Simbol al rafinamentului, semineul este un detaliu practic si estetic. Moda semineelor aduce in prim-plan un nou model: semineul de exterior, simplu sau multifunctional. Incastrat intr-un perete exterior, in imediata apropiere a terasei sau a foisorului, semineul de exterior are menirea de a crea un ambient unic si o amenajare spectaculoasa.

Seri calduroase in fata semineului

Semineul de exterior nu este doar o creatie strict estetica. Acesta functioneaza la fel ca semineul interior, cel responsabil de serile calduroase, in miez de iarna. Semineul de exterior reuseste cu succes sa se integreze in peisajul natural, neavand nevoie de amenajari suplimentare.

Un semineu de exterior este practic in serile de primavara dar si in cele de toamna, atunci cand vara bate in retragere. Gratie unui design bine studiat, semineul de exterior reuseste sa devina punctul de atractie oriunde ar fi instalat: in gradina sau chiar pe terasa casei.

Semineele de exterior ofera si performante de invidiat, obtinandu-se randamente mult mai mari ca la echipamentele clasice. In plus, pentru un randament maxim, semineul de exterior nu necesita o cantitate mare de material combustibil , ceea ce inseamna economii majore in bugetul familiei.

Designul unui semineu de exterior poate varia de la contemporan pana la clasic si de la minimalist la baroc. Efectul este mereu acelasi: spectaculos!

Gratarul Dragomir, specialist in seminee exterior!

Daca vrei sa aduci un suflu nou terasei sau gradinii, alege seminee exterior. Si pentru ca rezultatul sa fie cel dorit, apeleaza la un specialist in astfel de amenajari.

Gratarul Dragomir produce si comercializeaza seminee exterior simple sau multifunctionale. Semineele sunt realizate in acord cu cerintele si necesitatile clientilor, putand lua orice forma sau dimensiune.

Dispunem de o echipa experimentata in confectionarea semineelor de exterior astfel ca poti fi sigur de calitatea si functionalitatea produselor. Semineele sunt executate in diferite modele, expertii nostri tinand cont de spatiul de care dispui.

In cazul in care doresti un model atipic, echipa iti sta la dispozitie, asteptand orice provocare.

Pentru seminee exterior, acceseaza www.grataruldragomir.ro si contacteaza-ne.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram