DreamFish asigura furaje pentru pesti de calitate la preturi avantajoase

18 martie 2016
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Dreamfish este un importator si distribuitor al furajelor pentru pesti cu sediul in Bucuresti care activeaza pe piata acvaculturii inca din 2011. Dreamfish importa furaje pentru pesti din tari precum Germania, Austria, Italia si Danemarca si este un distribuitor autorizat de catre Skretting – numarul 1 in ceea ce priveste productia de furaje pentru pesti -, precum si de AquaSearch - unul dintre cei mai mari producători de icre embrionate păstrăv din lume. Dreamfish se ocupa cu distribuirea furajelor pentru mai multe specii de pesti, printre care amintim furajele pentru crap, pastrav si sturion.

De asemenea, Dreamfish isi desfasoara activitatea in cele mai sigure conditii pentru mediul inconjurator. Fiind inregistrat in Registrul Importatorilor Intracomunitari, Dreamfish este recunoscut pentru respectarea tuturor reglementărilor existente in domeniu.

In ceea ce priveste modalitatea de depozitare si distribuire a furajelor pentru pesti, Dreamfish depoziteaza hrana granulata pentru pesti in conditii optime in stoc. Insa, icrele embrionate, echipamentele, tratamentele si dezinfectantii vin pe comanda, la cerere, si detin certificat de garantie si control al calitatii.

Furajele pentru pastrav raman in atentia Dreamfish

Furajele pentru pastrav sunt considerate a fi foarte speciale pentru evolutia nutritiva a pastravilor. Gustul acestora se datoreaza in primul rand modului sau de viata si al alimentatiei. Pentru pastravii din crescatorie alimentatia este foarta importanta si din acest motiv fiecare crescatorie cauta sa-si procure cele mai calitative furaje pentru pastrav. Acestea contin ingredientele necesare evolutiei optime pestilor din crescatorii, intrucat cuprind amestecuri echilibrate de faina, grasimi si proteine, special concepute pentru fiecare etapa a cresterii pastravilor.

Cum puteti comanda furaje pentru pesti de pe Dreamfish?

Magazinul va pune la dispozitie posibilitatea de a comanda furajele pentru pastrav de la Dreamfish, furaje necesare desfasurarii optime a activitatii dumneavoastre prin intermediul site-ul pe care acesta l-a creat special pentru dumneavoastra. In urma vizualizarii produselor pe care le puteti achizitiona de pe Dreamfish puteti realiza o comanda la numerele de telefon 0752.207.966 / 0726.586.932

In urma plasarii comenzii, in functie de valoarea comenzii dumneavoastre vi se va face o oferta de pret foarte avantajoasa, insa exista o cantitate minima de comanda si anume 500 de kg. In ceea ce priveste termenul de livrare al comenzii acesta este de 7 zile lucratoare din momentul inregistrarii comenzii dumneavoastre in sistemul Dreamfish. La comenzile de minim 2 tone Dreamfish va ofera un discount de 3%, indiferent daca platiti in avans sau la livrare.

Printre tipurile de furaje pentru pastrav pe care Dreamfish vi le pune la dispozitie se numara:
• Nutra – se poate gasi in cantitati de 10 kg, 20kg, si 25kg
• Optiline – cantitatile disponibile sunt de 20kg si de 25kg
• Focus Salmo – se gaseste numai la 25 de kg
• Vitalis Repro – tot numai la 25 de kg.

Preturile la furajele pentru pesti sunt disponibile in euro si se afiseaza pretul pe kilogram. Orientativ pretul poate oscila intre 1 euro si 4 euro in functie de tipul de furaj dorit, cantitate si marime.

Daca sunteti in cautarea unor furaje pentru pesti de inalta calitate si distribuite in cele mai bune conditii, nu ezitati sa accesati site-ul Dreamfish si sa consultati oferta de pret pe care acestia o detin.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram