De ce sa aleg hrana pentru caini de la EQUILIBRIO ?

22 iulie 2016

Equilibrio este de 100% garantat pentru ingredientele super premium, gustul si beneficiile nutritionale ce ajuta la mentinerea si imbunatatirea starii de sanatate a cainilor.
- Are in compozitie surse de proteine premium, cum ar fi carne de pui si faina de peste alb, de mare ajutor in construirea si mentinerea masei musculare a cainelui.
- Boabele sunt usor de digerat, faina de ovaz, orz, orez brun, si secara ofera niveluri adecvate de fibre pentru a mentine un tract intestinal sanatos.
- Contine calciu si fosfor ce ajuta la mentinerea echilibrului de minerale contribuind la sanatatea dintilor si oaselor puternice.
- Un sistem imunitar puternic este sustinut printr-un amestec ideal de legume si fructe bogate in beta-caroten, enumeram aici: cartofi dulci, afine și morcovi.
- L-carnitina ajuta la conversia tesutului adipos din organism in muschi si energie, sprijinirea generala de masa si a corpului musculare conditionat cainelui tau.
- Contine Omega-6, Omega-3 si acizi grasi ce ajuta la sanatatea pielii si blanii.
- Realizate cu ingrediente de inalta calitate si tehnologii avansate de prelucrare, hrana de la Equilibrio asigura digestibilitatea excelenta si absorbtia nutrientilor.
Alege gama de produse Equilibrio daca iti pasa de sanatatea cainelui tau. Doar pe animaland.ro - Unic IMPORTATOR si DISTRIBUITOR Equilibrio - vei gasi hrana super premium la preturi fara egal.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram