DAAS International Group adauga soluția Simfony Connected Cabinets în portofoliul sau de produse

24 martie 2017

Anticipând orientarea principalilor jucători din comerț către o gestionare tot mai eficientă a resurselor, DAAS adaugă la portofoliul său de parteneri o companie românească inovativă – Simfony Mobile. Obiectivul declarat al celor două companii este de a fi în avangarda furnizorilor de servicii complexe pentru industria de retail și horeca utilizând cele mai moderne tehnologii.
Colaborarea a început anul trecut printr-un proiect-pilot în care Simfony Mobile a implementat o soluție de Connected Cabinets în mai multe hipermarketuri. „Simfony Mobile a dovedit că este o echipă de profesioniști extrem de bine documentați și pasionați, cu o gândire flexibilă și orientați către rezultate. Timp de 6 luni, au fost deschiși să testăm soluția în magazinele selectate din toată țara, astfel încât să ajungem la varianta optimă. Întregul proiect a fost executat la costuri foarte convenabile, investiția fiind rapid recuperată. Idee celor de la Simfony – de a oferi Internet of Things într-o formă personalizabilă și accesibilă tuturor – ne-a convins că va schimba regulile de funcționare a industriei în care activăm”, a declarat Daniel Mocanu, Director General DAAS International Group. „Având în vedere că oricum eram hotărâți să-i recomandăm tuturor clienților noștri, am considerat că semnarea unui parteneriat de exclusivitate pentru lanțurile mari din România este cea mai bună formă de colaborare pe care o putem avea.”
Legătura puternică între cele două companii vine atât din experiența comună foarte reușită, cât și din sinergia structurală a organizațiilor. Cu puternice rădăcini românești, bazându-se pe gândirea inovativă a unor ingineri de top, orientați spre rezultate, DAAS și Simfony sunt două exemple de performanță de top Made in Romania. Complexitatea redusă la simplitate, motoul celor de la DAAS, este și la baza activității Simfony, care prin soluțiile pe care le oferă conectează într-un mod simplu oamenii, dispozitivele și Internetul. În timp ce DAAS este un jucător de top în domeniul Engineering, Procurement, Maintenance & Project Management, Simfony Mobile oferă servicii de IoT (Internet of Things) și M2M (Machine-2-Machine) pentru numeroase industrii, cu soluții ready-made în retail/horeca, managementul flotelor, agricultură, apicultură, mediul înconjurător, jocuri de noroc și plată fără numerar.
„La baza tuturor produselor noastre este platforma de management în cloud, care permite un număr infinit de personalizări. Suntem onorați de faptul că un jucător atât de important din retailul regional precum DAAS International Group ne-a acordat încrederea. Vom continua să dezvoltăm soluții inovative, de top pentru toate industriile în care dispozitivele pot fi conectate pentru a le crește eficiența. Îi invităm pe toți cei interesați de performanță și inovație să testeze platforma de management Simfony creând un cont sau înscriindu-se gratuit la un workshop cu specialiștii noștri,” ne-a declarat Laurențiu Stan, Director Dezvoltare Simfony Mobile.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram