Clubul Rezidential Stejarii gazduieste un magazin premium Shop amp;Go oferind rezidentilor o selectie calitativa de produse

10 iulie 2014

Magazinul Shop & Go Stejarii pune la dispozitia rezidentilor o selectie de produse deosebita de cea a unui magazin Shop&Go standard, fiind alese si produse din gama premium si superpremium.

"Parteneriatul cu Mega Image, unul dintre cele mai prestigioase lanturi de centre comerciale din Romania, completeaza cu succes gama de servicii premium oferita deja comunitatii Stejarii. Rezidentii pot beneficia, de asemenea, de achizitia si livrarea produselor la domiciliu, prin intermediul serviciului Concierge", a declarat Andreea Cojocaru, Director Comercial al Clubului Rezidential Stejarii.

Magazinul Shop&Go, cu o suprafata de aproximativ 92 de mp, este situat la intrarea principala in cadrul Clubului Rezidential Stejarii si este deschis in fiecare zi, de la 8:00 la 22:00.

Fiind unul dintre cei mai puternici jucatori din retail de pe piata romaneaca, politica de dezvoltare Mega Image este de a-si extinde in mod constant reteaua de magazine si de a fi mai aproape de clienti. In plus, prin conceptul Shop&Go, Mega Image ofera posibilitatea celor care doresc sa devina antreprenori sa preia un magazin Shop&Go pe care sa-l gestioneze in mod direct. Mega Image pune la dispozitie experienta in retail, in timp ce persoanele interesate pot opera un astfel de magazin, fara riscurile de a incepe de la zero.

Despre Clubul Rezidential Stejarii

Situat in mijlocul padurii Baneasa, pe Str. Jandarmeriei nr. 14, Clubul Rezidential Stejarii ofera servicii all-inclusive specifice unui resort de lux. Complexul imobiliar include 8 cladiri cu 285 de apartamente, toate destinate inchirierii. Spatiile generoase, ferestrele largi si luminoase, ergonomicitatea fiecarui detaliu si, nu in ultimul rand, posibilitatea de a beneficia de serviciile dorite doar printr-un simplu apel telefonic la echipa Concierge - bilete la teatru, programare la spa, o cina rafinata, rezervari pentru o excursie in orice loc al lumii, limuzina cu sofer sau un curier dedicat -, sunt doar cateva din beneficiile oferite de Clubul Rezidential Stejarii. Pentru informatii suplimentare, va invitam sa accesati site-ul www[.]stejarii[.]ro.

In vecinatatea zonei rezidentiale, se afla gradinita IOANID Preschool International Education (IPIE), ce implementeaza curriculum national britanic cu predare in limba engleza, si Stejarii Country Club, unul dintre cele mai impresionante proiecte din Europa de Est, situat in inima padurii Baneasa, ce ofera servicii integrate de sport, wellness, relaxare si evenimente.

Despre Mega Image

Fondat in 1995, Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania cu o retea ce cuprinde in prezent 317 de magazine in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Targoviste si alte orase din tara, sub marcile Mega Image (171), Shop&Go (145), AB COOL FOOD (1). Mega Image isi propune sa ofere consumatorilor, in fiecare zi, servicii de calitate si o gama de produse hranitoare, sanatoase si sigure, la preturi accesibile. Mega Image face parte din Delhaize Group, retailer international infiintat in 1867 in Belgia ce opereaza in prezent pe trei continente.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram