Alege caminul de batrani din Bucuresti unde cei varstnici vor beneficia de toate ingrijirea de care au nevoie

8 ianuarie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Caminele de batrani din Bucuresti au devenit foarte utile in perioada curenta dat fiind numarul foarte mare de batrani care locuiesc in astfel de camine destinate lor.

Camin de batrani in Bucuresti cu servicii de calitate

In mare parte astfel de camine sunt ocupate de batrani care nu mai au pe nimeni si au nevoie de o ingrijire corespunzatoare nevoilor lor dar si de un colectiv cu care sa socializeze si sa isi impartaseasca frumoasele amintiri din tinerete dar si cele actuale. Caminul de batrani din Bucuresti Asociatia Crestina Sf Nicolae si Alexandru ofera o gama larga de servicii pentru ca cei varstnici sa beneficieze de cele mai bune conditii in ceea ce priveste serviciile medicale dar si activitatile sociale de recreatie si nu numai.

Acest camin de batrani dispune de doua locatii in Bucuresti, una pe Calea Plevnei si cealalta pe strada Teodosie Rudeanu acestea fiind foarte accesibile din multe parti ale Bucurestiului.

Personalul acestui azil de batrani din Bucuresti este format din oameni cu experienta precum medici generalisti, psihiatrii, asistente medicale si nu numai asigurand servicii foarte bune medicale si de ingrijire pentru cei varstnici.

In ceea ce priveste tarifele practicate, acestea difera de la caz la caz de la pacient la pacient in functie de problema pe care pacientul o are, de tipul de ingrijire de care are nevoie si de perioada de sedere in camin.

Tot ce trebuie sa faceti pentru a afla mai multe informatii si detalii despre oferta completa de servicii de la acest camin de batrani este sa sunati la acest nr de telefon 0753 907 355.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram