The House PR Agency comunica pentru Elite Business Women

2 iulie 2015

Agentia sprijina comunitatea de antreprenoare prin media relations, corporate reputation management si social media. Parteneriatul se bazeaza pe fundamente comune puternice, ghidandu-se dupa valori autentice romanesti, imbinate cu principii de business din mediul international. Elite Business Women mizeaza pe o comunicare transparenta atat cu membrele clubului, cat si cu publicul, pentru a reflecta in mod eficient importanta femeilor in business.

“In lumea in care femeile inca lupta pentru drepturile lor, ne bucuram nespus ca putem sustine un asemenea proiect, menit sa imbunatateasca mediul de business in care activeaza antreprenoarele din Romania. Inca de la primul contact cu Elite Business Women, am inteles ca va fi o forta care va aduce schimbare atat in modul de a face business, cat si in mentalitatile oamenilor de afaceri.” declara Valeria Tudor, PR Consultant si Fondatoare The House PR Agency.

“Cred in oameni si in potentialul lor de a realiza lucruri frumoase impreuna. Anumite valori comune au validat parteneriatul dintre noi, printre care si orientarea catre servicii de calitate si dorinta de a oferi ceva inapoi societatii. Ne bucuram ca actiunile noastre sunt acum comunicate cu suflet si suntem sigure ca eforturile echipei agentiei vor aduce alaturi de noi antreprenoare si modele de business de succes, contribuind astfel la crearea unei comunitati performante de afaceri.” afirma Bianca Tudor, Fondatoare Elite Business Women

Elite Business Women este o comunitate a femeilor antreprenoare, unde au ocazia sa se cunoasca, sa interacţioneze si sa vorbeasca despre modelul de business care le-a adus succesul. Povestile lor se gasesc atat pe site-ul elitewomen[.]org, cat si in Catalogul de Business, deocamdata doar in varianta digitala. Proiectele de antreprenoriat promovate, au in spate poveşti frumoase şi valori autentice, care pot aduce o anumita schimbare in domeniul in care se regaseste business-ul.

Misiunea Elite Business Women este aceea de a deveni un instrument valoros in dezvoltarea antreprenoriatului feminin in Romania, dar si la nivel global, prin incurajarea si intermedierea parteneriatelor cu alte tari. Initiativa s-a conturat in momentul lansarii Female Leadership Organization in parteneriat cu Le Roi Bear (Africa de Sud).

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram