PIRELLI ȘI LAMBORGHINI AU REUȘIT UN NOU RECORD PE PISTA DE LA NURBURGRING CU MODELUL HURACAN PERFORMANTE ECHIPAT CU PNEURI P

8 martie 2017

Drept rezultat, eforturile combinate ale inginerilor Pirelli și Lamborghini au făcut ca baza set-up-ului să fie definitivată în doar o singură sesiune de dezvoltare.

Împreună cu echipa de cercetare și dezvoltare Lamborghini, inginerii Pirelli responsabili pentru dezvoltarea pneurilor specific pentru Huracan Performante au fost de asemenea prezenți pe Nurburgring unde recordul a fost doborât.
Pneul P Zero Trofeo R a fost special conceput pentru a complete performanțele automobilelor extreme – în special pe circuitele de curse – în deplină siguranță. Pneurile au reacționat précis la comenzile efectuate de pilot la limită, tipic pentru pilotajul pe circuit. Pe asphalt uscat, P Zero Trofeo R asigură un nivel ridicat de aderență și manevrabilitate chiar și în condiții dintre cele mai extreme.

P Zero Trofeo R utilizează compoziții derivate din motorsport realizate din material innovative precum și un profil redesenat. Acestea au condus la rezultate extraordinare, atât în privința îmbunătățirii stabilității cât și a rezistenței la derapaj lateral pe uscat, în timp ce oferă și o uzură redusă.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram