Masini in leasing – un instrument financiar avantajos pentru clientii Leasing Automobile

31 ianuarie 2017
Autor:
Fortin

Cu toate acestea, un program de plata bine gandit va poate ajuta sa intrati in posesia masinii dorite, iar Leasing Automobile este partenerul de care aveti nevoie. Acest dealer autorizat va ofera masini in leasing, beneficiile fiind numeroase pentru cei care cunosc deja acest sistem de plata.

Metode de achizitie a unui autoturism – Masini in leasing sau cu banii jos?

Exista numeroase argumente pro si contra atat in ceea ce priveste achizitia unei masini in leasing, cat si celei cu banii jos. Leasingul este o alternativa benefica mai ales pentru firme, intrucat platile lunare sunt mici, banii pot fi investiti in alta parte si exista posibilitatea de a obtine deduceri de impozit. Prin urmare, pentru unii dintre dumneavoastra este mai avantajos sa cumparati o masina in rate decat sa o platiti integral. Tot ceea ce ramane de facut este gasirea firmei care sa va ofere atat masina, cat si metoda de finantare cea mai avantajoasa.

De ce trebuie sa tii cont atunci cand achizitionezi masini in leasing?

Este bine ca inainte de a lua o astfel de hotarare, sa cereti sfatul unui specialist sau a unei persoane cu experienta. De asemenea, incercati sa luati in considerare urmatoarele aspecte:
Venitul propriu – pozitia financiara este importanta in momentul incheierii unui contract de leasing. Asadar, asigirati-va ca nu ramaneti fara job, intrucat ratele trebuie sa fie achitate in fiecare luna integral.
Masina aleasa – incercati sa nu va lasti dusi de val in momentul in care alegeti masina pe care o vet cumpara. Cel mai bine este sa optati pentru un autoturism economic si cat mai confortabil, mai ales daca bugetul este unul limitat.
Atentie la ceea ce semnati – este important sa intelegeti si sa fiti de acord cu toate conditiile stipulate in contract in momentul in care semnati. Cititi cu atentie tot contractul si nu ezitati sa intrebati atunci cand aveti neclaritati.
Negocierea – negocierea este posibila in orice agentie de vanzare, astfel ca nu trebuie sa acceptati conditiile impuse de catre vanzator, fara a negocia. Din dorinta de a mai obtine un client, agentii de vanzari sunt dispusi sa va faca oferte semnificativ mai avantajoase.

Leasing Automobile – finantare si aprobare rapida pentru masini in leasing

Daca aveti nevoie de o noua masina cat mai repede posibil si doriti sa apelati la serviciile unui dealer autorizat, Leasing Automobile reprezinta una dintre cele mai bune optiuni de pe piata in momentul actual. Aceasta firma se ocupa de tot ceea ce inseamna finantare si aprobare rapida pentru masini in leasing, astfel ca dumneavoastra scapati de orice alta grija. In plus, masinile rulate sunt importate din tari precum Germania, astfel ca nivelul de calitate este unul foarte ridicat.
Pentru consultarea ofertele disponibile accesati www.leasingautomobile.ro!
Date contact:
Showroom Galati: 0741 41 44 88
Showroom Arad: 0741 41 44 66
Tel. 0741 41 44 88, 0741 41 44 66
Email. [email protected], [email protected]

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram