Mai multa siguranta pentru dumneavoastra

2 septembrie 2015
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Deseori multi oameni se tem sa faca o comanda de pe internet din pricina faptului ca niciodata nu pot fi siguri 100% ca ceea ce vor primi arata intocmai cu ceea ce au comandat. Samtires.ro a luat in considerare aceasta problema si pune la dispozitie o politica de returnare. Clientul va suporta insa, taxele de returnare, iar returnarea se va face doar in cazul descris mai sus: daca produsul nu arata si nu are specificatiile conforme cu cele de pe site, sau daca prezinta vreo problema.

Noi speram ca acest lucru nu se va inatampla si ca reusim sa ne multumim toti clientii atunci cand comanda de la noi cauciucuri agricole second hand sau anvelope industriale de utilaje sau orice alt obiect din domeniu de care au nevoie.

De ce? In primul rand pentru dumneavoasta si in al doilea rand pentru noi insine – un client mltumit nu numai ca va apela din nou la serviciile noastre, ci isi va informa si prietenii, rudele, cunostintele, etc., de existenta site-ului nostru si le va dezvalui ca suntem de incredere si ca nu au de ce sa isi faca nici cea mai mica grija. In acest fel, ne ajutam reciproc unii pe altii si nimeni nu primeste nimic daca unul din noi nu este multumit. Increderea noastra in ochii lumii si prosperitatea noastra pe piata, creste direct proportional cu multumirea dumneavoastra. Deci, intelegeti de ce trebuie sa va oferim ce este mai bun! Multora nu le pasa de acest circuit, isi urmaresc doar propriul interes, iar nevoile dumneavoastra par sa fie lasate la o parte. Noi va imbratisam cu drag!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram