Jeep second hand – Masini 4x4 rulate prin Leasing Automobile

15 iunie 2017
Autor:
Fortin

Leasing Automobile isi intampina clientii cu numeroase modele 4x4, printre care si Jeep second hand. Aceasta marca auto este preferata celor care obisnuiesc sa mearga in expeditii impreuna cu familia si prietenii si au nevoie de un automobil puternic, care sa-i poarte in siguranta pe cele mai dificile trasee. Toate modelele de Jeep se afla in stare functionala buna, sunt verificate de catre specialisti cu experienta si au preturi mult mai avantajoase fata de de un automobil nou.

De ce sa alegeti un automobil Jeep rulat?

Jeep este o marca de autoturisme produse de catre compania americana Chrysler si este prin excelenta un vehicul off-road. Primul Jeep a aparut in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial si a fost utilizat in cadrul armatei S.U.A. Prin urmare, acesta a fost initial folosit ca masina pentru razboi, datorita designului robust si eficientei sporite pentru transportul terestru. Acest brand a evoluat de-a lungul timpului si s-a remarcat in toata lumea, astfel ca pe data de 19 martie 1952 a fost fabricat Jeep-ul cu numarul 1 milion. In prezent, traditia acestui brand este continuata de modele precum Grand Cherokee sau Wrangler.

Leasing Automobile va asteapta cu diverse modele de automobile Jeep second hand, cu nni de fabricatie buni precum 2012, 2014 sau 2015 si cu un numar de kilometri reali, ce variaza in functie de fiecare model. Clientii beneficiaza de un certificat de buna functionare, revizie efectuata la predarea masinii, dar si transport gratuit in toata tara.

In plus, masinile pot fi achizitionate in leasing, in rate , prin programul buy-back sau cu plata cash, in functie de situatia materiala a clientului.
Care sunt avantajele unei masini 4x4?
Tractiunea 4x4 a fost creata pentru conditii neobisnuite, terenuri accidentate si drumuri cu noroi, gropi, pietre, noroi sau denivelari accentuate. In general, autovehiculele prevazute cu acest sistem de distribuire a puterii au in dotare o maneta speciala sau butoane cu ajutorul caruia conducatorul auto poate selecta rotile care sa actioneze masina.
Desigur, in ciuda performantei sporite, a puterii si adaptabilitatii la orice tip de drum, masinile de tip SUV au si cateva dezavantaje. Mai exact, sistemul de tractiune integral sau 4x4 ingreuneaza autovehiculul cu pana la 100 kg, ceea ce duce la o crestere semnificativa a consumului. In plus, masinile din aceasta categorie sunt mai scumpe decat cele cu tractiune spate sau fata.

Jeep second hand – Partenerul ideal pentru aventura

Daca obisnuiti sa mergeti pe munte sau in calatorii pline de neprevazut, o masina ca cea din seria Jeep este tot ceea ce va trebuie. In acest sens, Leasing Automobile va da o mana de ajutor si va ofera masini rulate Jeep, bine intretinute, fara defecte tehnice, pregatite pentru orice provocare. In plus, beneficiati de programe de finantare avantajoase, adaptate conform necesitatilor celor care apeleaza de obicei la un dealer autorizat.
Pentru mai multe informatii despre masinile Jeep, accesati www.leasingautomobile.ro.
Showroom Galati: Blv. George Cosbuc nr. 138
Tel: 0741 41 44 88
E-mail: [email protected]

Showroom Arad: Calea Timisorii nr. 142
Tel: 0741 41 44 66
E-mail: [email protected]

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram