GRUPUL ALD AUTOMOTIVE ȘI WHEELS ÎȘI EXTIND ACOPERIREA GLOBALĂ PE PIAȚA SUD AFRICANĂ

25 februarie 2015

AVMS este un furnizor de servicii de management de flotă de top din Africa de Sud și face parte din Absa Bank Limited (Absa Bank), o filială deținută complet de Barclays Africa Group Limited. Acordul cu ALD Automotive și Wheels va oferi suport extins clienților internaționali, care întreprind operațiuni în Africa de Sud.

Prin intermediul rețelei de parteneri din Australia și Noua Zeelandă (Fleet Partners), Irlanda (J&P) și Africa de Sud (Absa), asocierea dintre ALD Automotive și Wheels oferă cea mai bună acoperire geografică din piața de management de flotă, cu peste 1.5 milioane de autovehicule la nivel mondial.

*Africa de Sud, Algeria, Australia (prin FleetPartners), Austria, Belarus, Belgia, Brazilia, Bulgaria, Canada, China, Cehia, Croația, Danemarca, Elveția, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Ungaria, India, Irlanda (prin Johnson & Perrott), Italia, Kazakhstan, Letonia, Lituania, Luxemburg, Marea Britanie, Mexic, Maroc, Noua Zeelandă (prin FleetPartners), Norvegia, Olanda, Polonia, Puerto Rico, Portugalia, România, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, SUA, Suedia, Turcia, Ucraina

Société Générale

Société Générale este unul dintre cele mai importante grupuri europene de servicii financiare. Sprijinindu-se pe un model diversificat de bancă universală, Grupul îmbină soliditatea sa financiară şi strategia de creştere durabilă cu ambiţia de a fi banca de referinţă pentru calitatea relaţiilor cu clienţii, recunoscută pe toate pieţele pe care activează, aproape de clienţii săi, aleasă pentru calitatea şi angajamentul echipelor sale.

Société Générale joacă un rol important în economie de 150 de ani. Cei mai mult de 148 000 de colaboratori, care lucrează în 76 de ţări, îi servesc în fiecare zi pe cei 32 de milioane de clienţi ai grupului din întreaga lume. Echipele Société Générale acordă consiliere şi servicii clienţilor persoane fizice, companiilor şi comunităţilor pe trei linii principale de activitate:
 Banca de retail în Franţa, sub mărcile Société Générale, Crédit du Nord şi Boursorama, ce oferă o gamă completă de servicii financiare multicanal dezvoltate cu cele mai performante inovaţii digitale;
 Banca internaţională de retail, servicii financiare şi asigurări prezentă în economiile emergente şi în activităţile specializate cele mai importante;
 Banca clienţilor corporativi şi de investiţii, administrări de active, private banking şi servicii pentru investitori, cu expertiză recunoscută, clasificări în topuri internaţionale şi soluţii integrate.

Société Générale este inclusă în componenţa principalilor indici de dezvoltare durabilă: FTSE4Good (Global și Europa), Euronext Vigeo (Global, Europa, Zona Euro și Franța), ESI Excellence (Europa) Ethibel și 4 dintre indicii STOXX ESG Leaders.

ALD Automotive
ALD Automotive este filiala specializată în leasing operaţional şi administrarea flotelor de autovehicule a Grupului
Société Générale. ALD Automotive este unul dintre cei mai mari furnizori din Europa şi o companie de referinţă pe piaţa sa:
 Operează în 39 de ţări
 Are 4 800 de angajaţi
 Administrează peste 1,070,000 de autovehicule (30 iunie 2014)

Combinând profesionalismul şi calitatea serviciilor, ALD Automotive oferă companiilor soluţii integrate cu valoare adaugată atât la nivel naţional, cât şi la nivel internaţional.

Wheels, Inc.

Wheels, Inc., compania care a pus bazele conceptului de leasing auto in 1939, oferă o gamă completă de
servicii specializate care vin în ajutorul corporațiilor în managementul flotelor auto. Wheels se ocupă de managementul a peste
300 000 vehicule în America de Nord. Compania holding, Frank Consolidated Enterprises, este o companie de 2 miliarde de
dolari care este în acest moment cea mai mare companie de management de flote auto cu acționariat privat, precum și una
dintre cele mai mari companii private din America de Nord.

Barclays Africa Group
Barclays Africa Group Limited (Barclays Africa sau Grupul) este listată la JSE Limited si este unul dintre cele mai mari grupuri de servicii financiare din Africa. Ne poziționăm unic drept o bancă complet globală, regională și locală. Combinăm know-how-ul nostru global cu expertiza regională și prezența noastră extinsă pe plan local pe piața africană, pentru a oferi servicii tot mai bune clienților noștri. Oferim servicii bancare pentru persoane fizice și juridice, carduri de credit, servicii bancare pentru clienți corporativi și de investiții, managementul investițiilor și bancassurance.
Grupul nostru a fost format prin combinarea Absa Group Limited cu majoritatea operațiunilor Barclays Africa în data de 31 iulie 2013. În data de 2 august 2013, numele nostru s-a schimbat, din Absa Group Limited în Barclays Africa Group, reflectând astfel orientarea Pan-Africană a gupului. La 30 iunie 2014 grupul a avut 847,8 milioane de acțiuni la emisiune și o capitalizare de piață de R136,9 miliarde. Activăm în 12 țări și avem un portofoliu de 12 milioane de clienți, activele totale deținute fiind de R977,8 miliarde. Avem 10 749 bancomate, 1 287 sucursale și peste 42 000 de angajați permanenți.

Sediul nostru social este în Johannesburg, Africa de Sud și avem participări majoritare în bănci din Botswana, Ghana, Kenya, Mauritius, Mozambic, Seychelles, Africa de Sud, Tanzania (Barclays Bank Tanzania și Banca Națională a Comerțului), Uganda și Zambia. Avem, de asemenea reprezentanțe în Namibia și Nigeria. Operațiunile noastre de bancassurance sunt în Botswana, Mozambic, Africa de Sud și Zambia. Barclays Bank Kenya și Barclays Bank Botswana continuă să fie listate la bursele de valori ale țărilor respective. În plus față de entitățile enumerate în această structură juridică, Barclays Bank PLC are operațiuni în Egipt și Zimbabwe, care sunt o parte integrantă a afacerii noastre din Africa și continuă să fie conduse operațional de Barclays Africa.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram