Cum cumperi o mașina economica din toate punctele de vedere?

26 mai 2016
Autor:
Content SEO

Atunci când achizitionezi o masina este bine sa o faci in deplin echilibru. Acest lucru inseamna ca trebuie sa iei o masina care sa iti permita sa iti faci treaba, sa reziste cat mai mult, sa consume cat mai putin si sa coste putin. Da! Este greu sa gasesti masina perfecta, insa daca iti iei timp sa cauti, poti sa obtii ceea ce iti doresti. Totul este sa ai grija, deoarece atunci cand cumperi o masina la mana a doua, sunt sanse mari sa nu faci chiar cea mai buna achizitie.

Cu toate astea, daca respecti urmatoarele reguli, te poti alege cu o masina care sa te tina ani de zile si sa iti ofere momente deosebite:

Alege un brand care are piese auto ieftine

Primul lucru pe care trebuie sa il iei in considerare este brandul. Cand il alegi, incearca sa te orientezi spre piesele auto. Spre exemplu, niste piese auto Audi pot fi mult mai costisitoare decat niste piese auto Opel. Asta nu inseamna ca masinile Audi sunt proaste, ba din contra, sunt foarte bune. Acestea necesita o investitie mai mare initial si de asemenea, in momentul in care se strica necesita o investitie mult mai mare.

Cumpara de la proprietarul masinii

Evita intotdeauna sa cumperi masini de la samsari. Cel mai bine este sa te asiguri ca persoana care iti vinde automobilul este proprietarul. Acesta trebuie sa aiba la indemana toate actele masinii, incepand cu factura de la ultima revizie si carte de service.

Nu cumpara o masina fara diagnostic

Inainte de a cumpara o masina incearca sa mergi cu ea la un service. Alege tu service-ul, in asa fel incat sa fie unul de incredere. Daca proprietarul refuza o astfel de actiune, trebuie sa pleci. Mai gasesti multe alte masini si cu siguranta aceasta are o problema.

Analizeaza anvelopele si asigura-te ca iti permiti sa cumperi anvelope noi

Daca ai gasit o masina care iti place, cauta inca de la inceput anvelope noi pentru ea. Este bine sa iei in calcul o astfel de cheltuiala si sa nu epuizezi tot bugetul pentru achizitia masinii. De regula, cei care stiu ca urmeaza sa vanda masina nu se mai obosesc sa schimbe anelopele.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram