Cum achizitionezi piese auto ieftine ?

1 februarie 2017
Autor:
Content SEO

De ceva timp masina a devenit o necesitate, trecand peste statutul de simplu moft. O folosim pentru a merge la munca, o folosim pentru a face cumparaturi si o folosim ori de cate ori vrem sa economisim timp. Este adevarat ca poate sa fie si extrem de frustrant cand stai ore intregi in trafic, insa per total, masina inseamna flexibilitate. Problema uriasa apare in momentul in care trebuie sa cheltuiesti bani pentru ea. Din pacate, masina nu iti solicita doar o investitie initiala, ci si investitii ulterioare in combustibil, taxe si piese auto. Poate cele mai dureroase sunt piesele auto, care sunt foarte scumpe si trebuie sa fie inlocuite atunci cand nu te astepti. Iata, asdar, cateva sfaturi care te invata sa cheltuiesti putin pe piese auto, protejandu-ti masina si cautand cele mai ieftine solutii.

Condu prudent si mergi la toate reviziile!

Protejeaza-ti masina in momentul in care conduci si incearca sa mergi cu ea la toate reviziile, deoarece poti economisi foarte multi bani. Este adevarat ca o revizie costa, insa poate sa iti dezvaluie probleme minore, inainte de a se transforma in probleme mari.

Atentie la achizitia pieselor auto!

Cu siguranta, fiecare sofer doreste sa cumpere piese auto ieftine. De multe ori, insa, ieftin nu inseamna bun. Trebuie sa te asiguri ca achizitionezi doar piese originale sau aftermarket de buna calitate si sa analizezi cu atentie locul din care cumperi. Sfaturile pe care ai putea sa le urmezi in acest sens sunt:

  • Cumpara piese auto online, deoarece iti ofera o flexibilitate mult mai mare. Acestea sunt mai ieftine si iti vin direct acasa, ceea ce poate sa fie un mare plus!
  • Informeaza-te inainte de a alege un magazin de piese din care sa iti faci achizitiile. Un magazin online bine ales poate sa te ajute sa economisesti mii de lei pe toata durata de viata a masinii tale!
  • Inscrie-te pe forumuri de specialitate pentru masina ta. Este bine sa te inscrii pe cat mai multe forumuri ale modelului tau de masina, deoarece vei intra in contact cu alti soferi si vei putea descoperi o multime de informatii extrem de utile. In felul acesta vei descoperi care sunt cele mai bune si mai ieftine piese auto si vei putea face economii.

Nu lasa nicio problema nerezolvata!

Daca auzi un zgomot, masina nu mai trage asa cum obisnuia sa o faca sau pur si simplu stii ca ceva nu este in regula, investeste in piese auto! Daca lasi problema nerezolvata, cheltuielile pe care le vei suporta vor fi uriase.

 

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram