DAUNELE CONDUCATORILOR AUTO S AU REDUS CU 25 DUPA PROGRAMUL DE CONDUS DEFENSIV AL ALD AUTOMOTIVE

30 octombrie 2013

In doi ani de cand ALD Automotive a lansat Programul de condus defensiv, utilizatorii flotei sale de autovehicule au redus numarul de daune cu 25% ca urmare a participarii la cursuri. Programul este organizat in parteneriat cu Titi Aur si a fost urmat de aproape 750 de conducatori ai autovehiculelor ALD Automotive.
In urma evaluarii daunelor produse inainte si dupa ce conducatorii auto au participat la program, rezultatele au mai aratat ca 40% dintre soferi au redus numarul de accidente, ceea ce indica un progres in stilul lor de condus. Pentru mai multa acuratete, analiza a luat in considerare daunele declarate ca fiind cauzate din vina soferilor. Valoarea totala a acestor daune a fost diminuată cu 9% dupa participarea la cursuri.
“Administrarea unei flote de peste 7 000 de autovehicule implica si o componenta semnificativa de responsabilitate sociala fata de utilizatorii nostri. Siguranta rutiera este un subiect comun in prezent, atat pentru companii cat si pentru persoane, avand in vedere riscurile si victimele pe care le implics zilnic. Credem cu tarie ca unul dintre mijloacele necesare pentru cresterea sigurantei rutiere este insusirea unei mentalitati unde a conduce in siguranta inseamna a constientiza responsabilitatea pe care o avem fata de pasagerii din masina si ceilalti participanti la trafic de fiecare data cand ne aflam la volan. Suntem foarte multumiti de obtinerea acestor rezultate dupa doar doi ani si incurajam cu tarie utilizatorii flotei noastre si soferii in general sa invete si sa aplice tehnicile de condus defensiv, care treptat pot contribui la crearea unor drumuri mai sigure pentru noi toti.” a afirmat Shane Dowling, Director General ALD Automotive.
Pe parcursul programului participanţii sunt invatati, prin utilizarea unor instrumente de pregatire unice, cum sa-si imbunatateasca abilitatile de condus prin insusirea de tehnici de condus preventiv si de control a masinii in situatii imprevizibile din trafic, prin testarea unor simulatoare auto speciale. Prin intermediul parteneriatului semnat cu Titi Aur, ALD Automotive oferă un program de condus defensiv complet si puternic specializat, care evidentiaza grija companiei fata de cei 255 de clienti ai sai.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram