Prin ce se diferentiaza serviciile de tractari auto si asistenta rutiera?

29 mai 2017
Autor:
WEBDESK

Serviciile de tractari auto oferite de compania Andreea Trans se individualizeaza prin multiple caracteristici. La fel ca orice alt mediu de activitate, sectorul serviciilor de asistenta rutiera, transport si tractari auto este unul care se ghideaza dupa principiul competitiei.

Astfel, fiecare societate isi refugiaza eforturile zilnice in consolidarea unei strategii complete, asigurand investitii in personal si logistica, extinzand disponibilitatea serviciilor si programul de lucru al personalului, oferind astfel atentie tuturor participantilor la trafic.

Acoperire nationala 100%

Avand in vedere faptul ca reprezentantii companiei Andreea Trans isi doresc ca servicile lor de tractari auto si asistenta rutiera sa fie unele omogene pe intreg teritoriul Romaniei, firma se afla intr-un proces constant de imbogatire a portofoliului de colaboratori, optand pentru parteneriate cu firme locale de tractari auto, care la randul lor sunt verificate pentru a demonstra faptul ca functioneaza perfect legal.

Personal

Ca in orice alt domeniu, personalul specializat face diferenta cand vine vorba despre gradul de multumire al clientului. Astfel, autoturismul sau vehiculul enuntat reprezentantilor companiei pentru tractare va fi localizat cat mai eficient cu putinta, urmand ca in cel mai scurt timp sa fie ridicat de catre un angajat cu experienta. Pe langa intocmirea procesului verbal, acesta se va asigura si de faptul ca respectivul autovehicul este adus intr-o stare imaculata in locatia indicata de catre proprietarul de drept.

Personalul companiei de tractari auto Bucuresti Andreea Trans este compus din oameni cu experienta, care inteleg pe deplin ce inseamna un serviciu complet de tractari. Astfel, exeptand faptul ca acesta va efectua cu grija descarcarea si incarcarea autovehicului, astfel incat sa respecte toate conditile de siguranta, el se va ocupa si de mentinerea legaturii telefonice cu proprietarul masinii, astfel incat acestuia sa ii fie comunicat periodic stadiul transportului.

In plus, specialistul companiei va efectua o analiza incipienta a distantei, astfel incat dumneavoastra sa cunoasteti inca de la bun inceput pretul solicitat pentru serviciul de tractari auto.

Colaborari cu parteneri de incredere

Prin intermediul colaborarilor cu partenerii regionali de incredere, compania a reusit sa atinga un procent maxim de acoperire nationala, astfel incat fiecare proprietar de autovehicul care se afla in impas sa beneficieze de asistenta rutiera NON – STOP, indiferent de locul in care se gaseste.

Logistica & disponibilitate

Compania beneficiaza de utilajele necesare pentru a-si pune serviciile la dispozitia proprietarilor de autoturisme, masini de teren sau autovehicule utilitare. Pentru fiecare astfel de vehicul, preturile sunt inscrise in pe platforma, la sectiunea “tarife tractari”. Din perspectiva disponibilitatii, serviciul de tractari auto este oferit in regim non – stop, atat la nivelul capitalei, unde interventiile se efectueaza in maxim 30 de minute, cat si la nivel national.

Astfel, dumneavoastra sunteti asigurati 7 zile din 7 ca aveti un ajutor de nadejde pentru situatiile neprevazute, dar si posibilitatea de a opta pentru un abonament in cazul in care este necesar sa transportati periodic utilaje catre anumite santiere sau parcuri auto.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram