ALD AUTOMOTIVE SI A INVITAT CLIENTII PENTRU A TESTA CELE MAI NOI MASINI ELECTRICE SI HIBRID

28 noiembrie 2015

ALD Automotive a sarbatorit 10 ani dedicati inovatiei alaturi de clientii si partenerii sai: Academia Titi Aur, Toyota, Lexus, BMW, Renault, Peugeot, Tiriac Auto - Mitsubishi, Schneider Electric. Compania de leasing operational si-a intarit astfel pozitia de initiator in lumea mobilitatii electrice printr-un eveniment inedit, menit sa prezinte clientilor autovehiculele electrice si hibrid de pe piata si sa promoveze beneficiile condusului defensiv si ecologic prin workshopuri puse la dispozitie impreuna cu Academia Titi Aur.
“Cu ocazia acestui eveniment special demonstram inca o data caracterul inovator al ALD Automotive. Suntem prima companie de leasing operational care se implica in mod activ in promovarea catre companii a tehnologiilor auto care protejeaza mediul si ne dorim ca avantajele detinerii unor flote electrice si hibrid sa fie intelese cat mai corect de catre clientii nostri. Ne-am dorit sa impartasim clientilor nostri expertiza internationala legata de mobilitatea urbana si am fost foarte placut surprinsi sa vedem nivelul ridicat de interes pentru participarea la acest eveniment unde aceste noi tipuri de autovehicule au putut fi testate in diferite conditii de trafic. Prin astfel de evenimente dorim sa aratam beneficiile aduse de noile tehnologii mai putin poluante, dorim sa incurajam piata de leasing operational sa se dezvolte si, astfel, speram sa generam o reactie din partea autoritatilor in construirea infrastructurii.” spune Catalin Olteanu, Director Comercial ALD Automotive.
Timp de o zi, participantii au testat pe circuitul Academiei Titi Aur 12 modele de masini electrice si hibrid ale partenerilor ALD Automotive. Modelele electrice aduse au fost: Renault Twizy, Renault ZOE, BMW i3, Mitsubishi I-MIEV si Peugeot iOn. Din gama hibrid clientii au putut testa modele la fel de spectaculoase: BMW i8, BMW X5 plug-in hybrid, Toyota Auris Hybrid, Toyota Yaris Hybrid, Lexus IS 300h, Peugeot 3008 Hybrid si Mitsubishi Outlander PHEV. In plus, noul sediu al Academiei Titi Aur a oferit invitatilor experiente unice: testarea simulatoarelor de derapaj folosind masina cu roti libere pe spate, masina cu 2 volane unica in Romania, simulatoare de impact si de rasturnare, un demo al unui curs de condus defensiv si condus ecologic, teste de indemanare, franare, accelerare etc.
In cei 10 ani pe piata de leasing operational, ALD Automotive s-a implicat activ in inovarea sistemului de management al flotelor auto, de inverzire a parcurilor auto si a fost printre primele companii care au oferit cursuri de condus defensiv si ecologic managerilor de flote. Astfel, in parteneriat exclusiv cu Academia Titi Aur, peste 1.100 de utilizatori ai autovehiculelor ALD Automotive au fost instruiti sa adopte un stil de condus mai sigur, mai prientenos cu mediul, si-au imbunatatit comportamentul la volan si au redus costurile cu combustibilul si pe cele de mentenanta a masinilor.
Cu o experienta de 15 ani in conducerea defensiva, Titi Aur este unul dintre cei mai cunoscuti traineri din acest domeniu si a pregatit mai mult de 25.000 de cursanti, alaturi de echipa sa de 12 instructori. Academia "Titi Aur" a fost infiintata in 2007, membrii echipei fiind actuali sau fosti piloti sau copiloti, cu experienta in campionatele de raliu.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram