Modele unice de fotolii puf si masa pentru un living rafinat

16 februarie 2017
Autor:
AUTHORITY

Daca doresti sa obtii un decor de living modern si rafinat, a carui atmosfera sa te imbie catre relaxare, nu ezita sa studiezi oferta platformei cu privire la mobilierul de sufragerie. Din ce in ce mai multi cumparatori isi indreapta atentia catre  fotoliile moderne de puf de pe DecoStores, concepute pentru ca tu si musafirii tai sa va puteti bucura din plin de atmosfera placuta a camerei de zi. Daca ai optat pentru acest gen de produse, urmatoarea etapa consta in alegerea unor piese de mobilier cu design minimalist, care sa se asorteze perfect cu acesti eleganti tabureti confortabili.

Dupa o zi de munca, vei descoperi bucuria simpla de a te relaxa intr-un astfel de fotoliu stilat, alaturi de revista sau cartea ta preferata. Persoanele care prefera stilul minimalist de amenajari interioare vor indragi, cu siguranta, aceste fotolii de puf rafinate, alaturi de care vor putea aseza o masa cu linii simple.

Comanda acum o masa pentru living din oferta site-ului DecoStores

Scopul expertilor platformei de mobilier este acela de a te ajuta sa gasesti articole durabile si de calitate, usor de transportat si cu un stil deosebit, toate acestea la preturi corecte. Fotoliile moderne din sufrageria ta se vor potrivi extrem de bine cu orice masa pentru living din oferta site-ului DecoStores dedicate iubitorilor de amenajari stilate. De exemplu, pot alege un model de forma dreptunghiulara, care se vinde alaturi de 6 scaune avand sezutul tapitat cu piele ecologica.

Pentru o masa plianta, confectionata din pal melaminat si avand schelet solid din lemn masiv de fag, vei plati suma de 918 Ron. In afara de acest articol rafinat, setul contine 6 scaune pliante de sufragerie, piese ideale pentru locuintele care nu dispun de foarte mult spatiu. Atunci cand cumperi fotolii sau mobilier pentru sufragerie, este de preferat sa te orientezi catre un raport bun calitate-pret, dar sa tii cont si de stilul taburetilor de puf sau al meselor de living.

La categoria meselor de sufragerie, preturile pot ajunge la suma de 6040 Ron. Aceasta valoare este, insa, justificata din plin de calitatea modelului respectiv: frumusetea acestei mese cu 8 scaune, avand finisaje de culoare alba, ii va incanta pe toti musafirii tai. Blatul de culoare alba se sprijina pe doua picioare elegante de lemn masiv, a caror forma are un aer retro.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram