Modele de plafoniere moderne si corpuri de iluminat cum sa le alegi

24 februarie 2017
Autor:
AUTHORITY

De multe ori, ne este destul de greu sa ne decidem asupra stilului plafonierelor pe care le vom alege pentru living sau pentru a completa decorul din dormitor. Moderne, clasice, modulare, elegante sau retro - toate acestea sunt stiluri pe care le poti gasi pe DecoStores, platforma online de decoratiuni si amenajari interioare.

Site-ul este prevazut cu numeroase filtre sofisticate, care iti vor permite o cautare avansata printre sutele de aplice sau lampadare "cu stil" de pe platforma de amenajari. Cele mai frumoase tipuri de corpuri de iluminat cu design modern te asteapta acum pe site, indiferent de stilul in care ti-ai amenajat locuinta. Astfel, vei putea comanda online aplice simple de forma sferica sau rotunda, afisate alaturi de lustre sofisticate, formate din elemente de sticla lucrate cu finete. Chiar si preturile sunt "de partea ta" pe DecoStores - o plafoniera cu design rafinat se vinde la pretul de 75 lei prin intermediul acestei performante platforme de mobila si accesorii.

 

 

Peste 340 de modele moderne de plafoniere te asteapta pe DecoStores

La aceasta categorie intra modelele cu forme geometrice bine definite, a caror frumusete este sporita de calitatea materialelor si de claritatea nuantelor. O serie de modele moderne de plafoniere te asteapta pe DecoStores la preturi rezonabile, pentru a te ajuta sa schimbi infatisarea locuintei tale. O superba varianta cu difuzoare de culoare violet ne este oferita de compania Emibig, ideala pentru decoratiunile in stil minimalist.

Tot in gama plafonierelor vom admira variante chic, cu abajururi avand finisaje sau culori deosebite, de genul unei lustre care se vinde la pretul de 530 Ron pe site-ul de referinta.

Un alt tip de plafoniera imbina structuri geometrice simple cu elemente de sticla cu aer clasic. Acesta este cazul unui superb corp de iluminat conceput de designerii companiei italiene Ideal Lux, disponibil online pentru 1275 Ron.

Multe obiecte cu design ingenios, destinate iluminatului interior, te asteapta acum in oferta site-ului. Din randul lor vei alege plafonierele care se potrivesc cel mai bine cu stilul locuintei tale.

 

 

Modele de corpuri de iluminat moderne pe site-ul DecoStores

In cazul in care living-ul tau este deja destul de "incarcat", nu este indicat sa cumperi articole care sa adauge o culoare suplimentara in decor. Ai la dispozitie variante ingenioase de lustre sau aplice, care vor completa in mod inspirat decoratiunile din casa ta. Putem alege modele de corpuri de iluminat moderne pe site-ul DecoStores care sa fie in ton cu decorul sufrageriei noastre. Prin urmare, daca dispui de un living spatios poti opta pentru plafoniere sau lustre sofisticate, bogat ornamentate sau care includ mai multe componente de sticla in diverse nuante.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram