Magazinul de mobila la comanda Unican isi ajuta clientii sa transforme fiecare idee in realitate

25 iulie 2016

Companie romaneasca de succes, cu experienta de aproape 18 ani in domeniul productiei, comercializarii si instalarii de mobila la comanda, Unican este solutia perfecta pentru clientii care vor sa isi amenajeze locuinta si au nevoie de piese de mobilier de calitate, la preturi avantajoase.

Una dintre principalele caracteristici care diferentiaza magazinul de mobila la comanda Unican de alte companii de acest fel este faptul ca foloseste un soft specializat de elaborare a unui plan in format 3D, fiind util de la partea de vanzare pana la linia de productie computerizata.

Din dorinta de a le oferi clientilor sai servicii de calitate, precum si cu scopul de a-i surprinde in permanenta cu lucruri noi si atractive, specialistii Unican au implementat un program performant prin care se poate face proiectare arhitecturala a mobilierului. Ce inseamna asta? Practic, persoanele care se hotarasc sa cumpere mobila pe comanda de la Unican pot vedea gratuit cum vor arata piesele de mobilier alese si, astfel, pot lua cele mai bune decizii pentru propria casa. Tot ce trebuie sa faca este sa aduca schita spatiului pe care urmeaza sa il amenajeze la unul dintre cele trei sedii Unican din Bucuresti si Constanta, iar expertii firmei se vor ocupa de tot ce este nevoie.

De asemenea, un alt avantaj oferit de magazinul Unican este faptul ca ofera o gama foarte diversificata de produse utile pentru mobilarea unui apartament sau a unei case, clientii avand la dispozitie un serviciu de personalizare a casei lor prin mobila la comanda pentru bucatarie, mobila living, mobila dormitor, canapele extensibile, coltare, paturi tapitate, mese pentru living, corpuri de iluminat sau tapet. Astfel, totul poate fi achizitionat dintr-un singur loc, fara sa mai fie nevoie de ore in sir de cautari prin diverse magazine.

Cu ajutorul tehnologiei de ultima generatie pe care o folosesc expertii companiei Unican, visele clientilor intra direct in zona de fabricatie, iar mobila la comanda este realizata in functie de preferintele, necesitatile si bugetul fiecarui client in parte, pentru ca oricine sa gaseasca aici mobilierul ideal.

Informatii suplimentare despre produsele Unican, despre modelele de mobila la comanda si accesoriile aferente se gasesc pe site-ul oficial al companiei.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram