Console si coloane in oferta de mobila de living la Henderson

26 ianuarie 2017
Autor:
AUTHORITY

In oferta de mobila pentru living a magazinului online Henderson ies in evidenta modelele de console si coloane ce reusesc sa ofere un aer inedit oricarei camere de zi. Aceste obiecte se afla la intersectia intre piese principale de mobilier si elemente de decoratiune, atat ca esenta dar si ca aparenta, o trasatura spre care designerii ar trebui sa se indrepte in toate demersurile lor.

Peste 150 de console asteapta sa fie descoperite pe site-ul Henderson, la preturi cuprinse intre 734 si 19079 de lei. Pentru ca magazinul lucreaza doar cu firme serioase in postura de furnizori, cunoscatorii vor recunoaste cu siguranta in categoria de console brand-uri precum Artelore, Bloomingville, Dialma Brown, Dupen, Eichholtz, Hubsch, Ixia, Mirror UK sau Nordal.

Daca sunteti in pana de idei, dar va doriti o asemenea piesa de mobilier, poate fi utila mentiunea ca cele mai populare doua modele de console apartin gamei Alvar a producatorului Artelore, fiind vandute la preturile de 7297 RON si 7786 de lei.

Oferta Henderson de coloane decoratine

Spre deosebire de cea privitoare la console, categoria de coloane a site-ului Henderson contine mai putine entry-uri, 23 la numar, insa orice privire concentrata pe un asemenea produs va convinge ca forta nu apartine neaparat celor multi.

Aceste coloane decorative sunt produse de Eichholtz si Dialma Brown, putand fi cumparate la preturi ce incep de la aproximativ 2400 RON, iar limita de sus a intervalului depaseste 5000 de lei.

Modelele de coloane sunt disponibile intr-o larga varietate de culori sau dimensiuni, iar criteriul esential dupa care se realizeaza selectia este calitatea sau profilul finisajelor.

Magazinul online Henderson a devenit un reper in retail-ul online de mobila in mai putin de 5 ani de la inaugurarea sa in ianuarie 2012.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram