Chiuvete de baie si baterii pentru chiuveta pe DecoStores

10 februarie 2017
Autor:
AUTHORITY

Atunci cand ne decoram casa, ne dorim sa cumparam produse de calitate, care nu se vor deteriora foarte repede. Chiar si pentru amenajarea unei bai, vom avea nevoie de articole durabile si cu design deosebit. Din randul obiectelor sanitare disponibile pe internet, ne va fi deseori greu sa alegem modelul potrivit pentru locuinta noastra. Nu ne vom mai intalni cu astfel de situatii, pentru ca avem la dispozitie o platforma bogata de decoratiuni care ne aduce produse deosebite la preturi rezonabile. Chiuvetele si bateriile aferente promovate pe DecoStores demonstreaza ca aceste accesorii pot sa nasca noi idei de decorare sau redecorare a baii doar printr-o simpla explorare online.

Pentru inceput, putem accesa categoria obiectelor sanitare pentru baie din paginile platformei de amenajari interioare. La categoria chiuvetelor, gasim produse apartinand unor firme apreciate, iar variantele disponibile ne vor surprinde prin designul lor sepcial. In momentul de fata, pe DecoStores exista peste 60 de modele de chiuvete pentru baie realizate de unii dintre cei mai importanti producatori din domeniu - Ideal Standard, Keramag, Kolo, Laufen, Roca, Vidima, Villeroy & Boch sau Zoom. Preturile variaza intre 75 - 2137 de lei, aspect ce demonstreaza ca exista ceva pentru orice buget. Insa, cum sezonul in care ne aflam reclama existenta reducerilor, multe dintre aceste chiuvete - peste trei sferturi din numarul acestora - beneficiaza de discounturi in aceasta luna.

Vezi gama bateriilor de chiuveta pentru baie de pe DecoStores

La aceasta categorie, gasim modele fabricate din materiale de ultima generatie, avand finisaje cromate si design ultramodern. Peste 60 de variante din gama bateriilor de chiuveta pentru baie de pe DecoStores sunt promovate online in momentul de fata. Orice detaliu conteaza si, prin urmare, merita sa alegem accesorii durabile si de calitate pentru fiecare incapere a locuintei noastre.

Pretul bateriilor de chiuveta se situeaza intre 140 si aproape 1500 RON - la limita superioara a preturilor avem un model sofisticat, o baterie electronica realizata de Ideal Standard care beneficiaza de o garantie de cinci ani. Acest articol are un design deosebit si, cu siguranta, reprezinta o alegere inspirata pentru casa ta.

Baterii de calitate pentru baie la DecoStores

Exista peste 400 de produse in aceasta categorie, cu preturi care incep in jurul sumei de 100 de lei si pot ajunge pana la 2900 RON. Cumparatorii online vor gasi o gama larga de baterii de calitate pentru baie la DecoStores pentru amenajari deosebite. Astfel, platforma ne aduce accesorii destinate bideurilor, cazilor, dusurilor, precum si cateva seturi de baterii cu design adecvat.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram