Asined ro Servicii de amenajare textile pe schelet metalic – Experimenteaza progresul tehnologic

3 august 2017
Autor:
Fortin

Aspectul estetic al spatiilor poate fi imbunatatit prin servicii de amenajare textile pe schelet metalic completate de idei originale, dar si de tehnologie de ultima generatie.
Utilajele tehnologice moderne pe care le utilizeaza angajatii companiei Asined sunt destinate pentru confectionarea unor produse calitative si durabile.

Asined – Autoritate pe piata confectiilor industriale

Asined este mai mult decat un simplu producator. Aceasta companie creeaza noi departamente in care este promovata experienta acumulata in timpul procedurilor manuale de fabricatie si iscusimea tehnicienilor de utilizare a numeroase masinarii si aparate.

Compania pune la dispozitia clientilor sai urmatoarele servicii:

Coaserea materialelor textile
Prin implicare si devotament, echipa specializata de confectioneri Asined este preocupata de producerea unor confectii textile de calitate. Pentru acest lucru, sunt utilizate echipamente si utilaje profesionale (de exemplu: diferite tipuri de masini de cusut, masina de surfilat, laser cutter cu masa de croit).
Coaserea materialelor textile cu ultrasunet
Progresul tehnologiei este vizibil si in industria confectiilor textile. Modalitatea de coasere cu ultrasunete demonstreaza profesionalismul specific echipei Asined, care pune pe primul plan mentinerea calitatii produselor. Prin acest sistem modern, materialele sunt perfect lipite, indiferent de grosimea lor, fara a fi deteriorate.
Debitare laser pentru materiale textile
Avantajul acestui sistem consta in taierea deosebit de precisa a materialelor, fara ca tesaturile sa fie deformate. Prin acest tip de taiere, compania Asined propune clientilor sa beneficieze de precizie maxima pentru fiecare proiect de productie in masa a produselor dorite.

Personalizeaza lucrurile care conteaza pentru tine

Compania sprijina afacerilor celor care isi doresc sa promoveze un aspect original si deosebit, pentru a fi remarcat pe piata respectiva de profil.
Acest lucru este posibil prin serviciul de personalizare a materialelor fabricate de catre specialistii Asined.
Reprezentantii companiei lucreaza cu orice tip de material, iar complexitatea proiectelor nu constituie un impediment pentru angajatii fabricii. Printre materialele cu care opereaza acestia se numara pielea ecologica sau fibrele sintetice.
Mai mult, compania pune la dispozitie si servicii de amenajare textile pe schelet metalic. Acest lucru este destinat mai ales in cazul proiectelor de amenajari interioare, in care sunt incluse produse ca: draperii, perdele sau alte decoratiuni textile, ce pot fi fabricate la comanda.

Cele mai importante evenimente din istoria companiei

Asined este o companie romaneasca de familie cu o istorie de succes. In 1976, la Atelierul de Fermoare, incepe confectionarea de fermoare pentru piese vestimentare.
Peste ani, mica fabrica, Asined Automotive, se dezvolta vertiginos si isi extinde productia printr-un parteneriat cu compania Dacia din orasul Pitesti.

La progresul fabricii a contribuit si dezvoltarea unui nou proiect in industria textilelor. In 2001 incepe productia de huse din material textile pentru costume, care este unica in Romania.
In urmatorii ani, urmeaza o extindere a productiei de huse si alte echipamente menite sa garanteze protectia si usurinta in transportare pentru diferite tipuri de obiecte (personale sau industriale): pentru costume, pentru truse sanitare, anvelope etc.
Date de contact
Website – www.asined.ro
Telefon - 021 316 27 85 sau 0722 411 446
Adresa - [email protected]

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram