Aproape tot ce trebuie sa stiti despre tapet si de ce sa il cumparati de la Chic Decor

30 mai 2016
Autor:
Zoom-Biz

Suntem o companie specializata in comercializarea si oferirea de consultanta de produse concepute pentru design interior si exterior. Obiectivul nostru este acela de a implementa fiecare proiect in asa fel incat sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Chic Decor comercializeaza tapet si profile decorative, dar si multe alte produse iar pentru a descoperi oferta noastra completa va asteptam pe site-ul nostru www.chicdecor.ro.

Chic Decor, o companie care stie ce sa va ofere

Un aspect de care tine cont orice client in momentul in care doreste sa achizitioneze elemente pentru decor interior este pretul. Chic Decor va pune la dispozitie tapet ieftin de inalta calitate, astfel incat sa poata satisface chiar si cele mai inalte exigente. Dar care este diferenta intre un tapet ieftin achizitionat din alte locuri si cel achizitionat de la Chic Decor? Ei bine, raspunsul este destul de simplu. Noi comercializam inca de la inceputul activitatii noastre numai tapet care sa raspunda la cele mai inalte exigente prin caracteristicile si avantajele pe care le prezinta. In afara de acest lucru, ne perfectionam in mod continuu, astfel incat sa putem oferi produse de o calitate si mai mare. Comercializam numai branduri de la companii de renume la nivel international, asadar puteti sa fiti siguri ca daca ne alegeti veti beneficia de cele mai frumoase modele de tapet ieftin dar si care prezinta caracteristici si avantaje ireprosabile.

Avantajele oferite de tapet si de ce sa achizitionati de la noi?

Daca suntem la capitolul avantaje in ceea ce priveste acest tapet ieftin, este demn sa mentionam cateva. In primul rand tapetul, indiferent de pretul pe care il are, reuseste sa acopere anumite defecte pe care le prezinta peretele. De exemplu un tapet ieftin, de inalta calitate, asa cum gasiti numai aici la Chic Decor, unul colorat cu modele mici va acoperi perfect denivelarile care se intalnesc in special la cladirile vechi.
Un alt avantaj pe care il prezinta este ca poate corecta optic dimensiunile incaperii daca este utilizat corespunzator.
Nu necesita suprafete speciale, se poate aplica pe orice tip de suprafata iar aplicarea acestora este deosebit de usoara si nu necesita materiale numeroase si costisitoare. In plus, nu creeaza atata deranj cum se intampla in cazul zugravitului.
Intretinerea este deosebit de usoara iar durata de viata a acestui tapet ieftin este de 15 – 20 de ani. Iata asadar, cate avantaje si mai ales cate motive aveti pentru a cumpara tapet de la Chic Decor.

Pentru detalii si comenzi nu ezitati sa ne contactati

Prin intermediul nostru veti putea sa oferiti locuintei dumneavoastra un nou aspect dar si o shimbare radicala. Inca de la inceputul activitatii noastre ne-am concentrat sa oferim un raport calitate – pret mai mult decat avantajos, comercializand tapet ieftin de la marci cu notorietate pe piata nationala dar si internationala. Nu ezitati sa ne contactati chiar azi pentru a obtine mai multe informatii despre tapetul pe care il comercializam. Daca veti intra pe site-ul nostru www.chicdecor.ro veti putea sa gasiti o multime de produse special concepute pentru amenajari interioare si exterioare, astfel incat aici sa puteti gasi tot ceea ce aveti nevoie pentru casa dumneavoastra.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram