Amenajari de gradini de la artagradinilor ro pentru cel mai modern spatiu verde

11 februarie 2016
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Toti cei care au o curte cu o suprafata promitatoare pot apela la serviciile speciale ale firmei online Arta Gradinilor pentru a se asigura ca aceasta va fi transformata prin tehnici de peisagistica in ceva ultra modern. In spatele acestei companii se afla o echipa de experti in domeniul amenajarii de gradini precum si al peisagisticii, care se utilizeaza de expertiza lor vasta pentru a raspunde cerintelor unui public care isi doreste un spatiu verde modern.

Desigur, compania Arta Gradinilor asigura nu doar servicii, ci si produse prin intermediul magazinului online un spatiu virtual in care fiecare pasionat al gradinaritului poate alege produsele ideale. Utilizand structura prietenoasa a magazinului online, pasionatii spatiilor verzi pot alege produse pentru gazon, pentru decoratiunile de gradini, precum plantele ornamentale sau mobilierul de gradina, precum si numeoase alte elemente de decorare exterioara.

De ce e nevoie de amenajari de gradini realizate de experti?

Raspunsul la aceasta intrebare este cel care face diferenta intre o gradina moderna si o gradina aranjata amator. Peisagistii de la Arta gradinilor, expertii in amenajari de curti si gradini sunt specializati in acest domeniu, reusind sa faca dintr-un banal spatiu verde o capodopera naturala. Echipa companiei Arta Gradinilor isi ofera serviciile tuturor celor care doresc sa transforme gradinile intr-un adevarat colt de natura. Iata ce ofera aceasta companie care executa amenajari exterioare pentru gradini:

· Expertiza necesara montarii tuturor elementelor decorative necesare unei gradini

· O viziune specifica unor experti in peisagistica, prin care fiecare element este plasat intr-un spatiu ideal, pentru un efect final natural

· O serie de servicii de top pe piata de profil din Romania, care au patruns recent pe teritoriul tarii si sunt puse in practica la cel mai inalt nivel, precum in statele occidentale

Acestea sunt doar cateva dintre lucrurile puse in practica de catre compania de la Arta Gradinilor, unde pot fi gasite oferte unice in domeniul amenajarilor de curti interioare si al spatiilor verzi.

Care este oferta de la Arta Gradinilor pentru amenajari de curti si gradini?

Oferta companiei Arta Gradinilor consta, asa cum a fost mentionat si mai sus, in produsele comercializate prin intermediul magazinului online Arta gradinilor, precum si prin servicii, care pot fi gasite la aceeasi adresa de internet. Serviciile pentru amenajarile de gradina constau in instalarea unor sisteme specifice, precum cele de irigatii sau de drenaj, dar si montarea de acoperisuri verzi, gradini verticale, deckuri si pontoane, asigurarea intretinerii acestora, precum si multe altele.

Oferta completa pentru serviciile pentru amenajarile de gradina si produsele specifice Arta Gradinilor poate fi gasite accesand site-ul artagradinilor, dar si contactand echipa acestei companii la adresa de e-mail [email protected]. Pentru un contact direct cu reprezentantii Arta Gradinillor, acestia pot fi apelati la numerele de telefon 0743 605 158 pentru Departamentul de Vanzari, sau 0721 202 053 pentru Departamentul de Proiectare. Mai multe informatii pot fi obtinute contactand numarul de telefon 0733 607 352.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram