Pompe pentru sistemele de irigatii

2 mai 2017
Autor:
Limonade

Eficiența este un factor important mai ales în agricultură acolo unde suprafețele terenurilor sunt foarte mari. În cazul unei funcționări automate sau al unei consum variabil, alegeți un produs pentru care eficiența depinde de gama de sarcină care reprezintă cea mai mare putere de consum. Construcția și varianta de material trebuie aleasă în funcție de lichidul pompat.
Metodele de bază ale irigării sunt scurgerea la suprafaţă, scurgerea gravitaţională, aspersiunea, irigaţia subterană şi prin picurare.

Echipa Soluții Pompare Fluide este specializată în comercializarea de pompe și grupuri de pompare irigatii, domeniul industrial sau rezidențial. Experiența și cunoștințele de calitate îi recomandă pentru orice proiect de success! Mai jos sunt prezentate detalii despre un model disponibil pe siteul https://www.solutiipomparefluide.ro/

Seria NB este o gamă de pompe de suprafata multifuncționale potrivite pentru mai multe aplicații care necesită o alimentare fiabilă și economică din punct de vedere al costului. Mai jos prezentăm listă cu exemple de aplicații:

• Filtrarea, distribuția și transferul la rețelele de apă.
• Ridicarea presiunii în rețelele principale sau în clădiri înalte precum hoteluri
• Aprovizionarea sistemelor industriale sau publice
• Piscine
• Creșterea presiunii în sistemele de spălare, curățare sau anti-incediu
• Transferul de lichide în sistemele de răcire și de climatizare
• Horticultură
• Iragații pentru terenuri
Irigarea prin picături de apa

Pompele NB sunt pompe centrifugale monoetajate cu racord axial de aspirație și racord radial de refulare. Punctele de sarcină nominală și dimensiunile sunt în conformitate cu EN 733 (ex. DIN 24255). Acest produs este cuplat direct cu un motor standard cu ventilator încorporat cu dimensiunile în conformitate cu IEC și standardele DIN. Etanșarea mecanică a arborelui are dimensiunile în conformitate cu DIN 24960. Construcția cu dezmembrare posterioară permite demontarea și dezmembrarea motorului și a rotorului fără a afecta carcasa pompei și instalația de conducte. În consecință chiar și cele mai mari modele pot fi reparate de către o singură persoană cu ajutorul unei macarale.

Vă dorim mult success în proiectele dv și vă așteptăm cu întrebari despre sistemele de irigarea la telefon 031-425-2495 sau pe site-ul nostru.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram