Pesticide AZ ro Comercializeaza produse tip eribicid total impotriva vegetatiei parazitare

10 mai 2017
Autor:
Fortin

Magazinul online Pesticie-AZ iti ofera o gama variata de produse tip erbicid total care te vor scapa de buruieni intr-un timp scurt si pe o perioada indelungata.
Indiferent ca vrei sa cureti locul unde vrei sa infiintezi o cultura inainte sau dupa recoltare, ai nevoie de un erbicid puternic care sa distruga buruinile intr-un timp scurt si cu o putere de actiune indelungata.

In acest caz, specialistii recomanda produsele care contin ca substanta activa Glifosat, cunoscute pe piata si sub numele de erbicid total. In functie de compozitie si consistenta, aceste produse sunt fie lichide, fie sub forma de pudra sau granule.

Cum se foloseste un erbicid total?

Raspunsul la aceasta intrebare difera in functie de suprafata care trebuie protejata impotriva daunatorilor vegetali. Pentru suprafetele mari, pe care de regula se infiinteaza culturi agricole cerealiere, orice erbidic total se foloseste in cantitati de 3-4 litri/hectar, dizolvat intr-o cantitate de 250-350 de militri de apa. Pentru aplicarea produsului este necesara utilizarea instalatiei de stropit, montata si tracatata de tractor.

In cazul suprafetelor mici, erbicidul total se aplica cu vermorelul

In acest caz, utilizarea produsului se face prin amestecarea in 10 litri de apa a 100 – 200 ml de substanta. De asemenea, plantele trebuie stropite pe toata suprafata, de la baza tulpinii si pana la frunze.
Agricultorii trebuie sa stie faptul ca erbicidele totale sunt absorbite de plante prin frunze, tocmai de aceea este contraindicata taierea buruienilor de la baza, inainte de aplicare.
Acest produs destinat distrugerii daunatorilor vegetali nu ramane in sol, astfel ca buruienile ale caror seminte se afla in pamant, in stadiul de germinare, nu vor fi afectate de substantele utilizate. Tocmai de aceea, este recomandata aplicarea produsului ori de cate ori este nevoie, pentru a incetini gradul de inmultire a vegetatiei parazitare.

Modul de actiune al erbicidului total este simplu. Substanta activa a produsului interactioneaza cu planta si ii opreste cresterea, iar in maximum 7 zile buruienile se usuca si mor.
Pesticide-AZ comercializeaza peste 30 tipuri de erbicid total, eficiente in ceea ce priveste conditiile de aplicare si perioada de actiune
Printre acestea este si Agro – Glypo (100) ml care se aplica pentru indepartarea buruienilor rasarite. Substanta toxica este preluata de frunze si apoi raspandita in corpul plantei, pana la radacina, pe care ulterior o usuca.
Eficienta produsului demonstreaza ca primele efecte de actiune se vad dupa 24 de ore de la aplicare. In perioada de actiune a produsului, care dureaza pana la 3 saptamani, pamantul nu trebuie lucrat pentru ca substanta activa sa ajunga pana la radacina.

Persoanele interesate de produsele fitosanitare comercializate in magazinul online pesticide-az.ro pot vizualiza toate informatiile necesare despre modul de actiune al produselor scoase la vanzare, perioada din an in care acestea trebuie utilizate si cantitatile care trebuie aplicate pentru a combate eficient atat daunatorii vegetali, cat si insectele care pot afecta culturile agricole.
Detalii suplimentare obineti la numarul de telefon:
0724 254 542

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram