Monsanto desemnata de revista FORTUNE una dintre cele mai admirate companii din lume

20 februarie 2015

"In numele celor peste 20.000 de angajati ai companiei Monsanto, suntem mandri sa primim aceasta recunoastere din partea revistei FORTUNE pentru al doilea an consecutiv", a declarat Hugh Grant, Presedinte si CEO Monsanto. "Acest premiu este o recunoastere a performantelor angajatilor nostri din intreaga lume si dedicarea lor de a lucra in parteneriat cu altii pentru a oferi solutii agricole inovatoare fermierilor din intreaga lume."
Topul celor mai admirate companii din lume, realizat de revista FORTUNE, se bazeaza pe studii ale companiilor si evaluari ale directorilor, executivilor si analistilor. Atributele clasamentului variaza de la inovatie si calitatea produselor la pastrarea oamenilor talentati si responsabilitatea fata de comunitate si mediul inconjurator. Topul celor mai admirate companii din lume este disponibil online si va fi publicat in editia din martie a revistei FORTUNE.
Angajatii companiei Monsanto si-au luat angajamentul de a dezvolta o gama larga de solutii pentru hranirea populatiei globale aflate in crestere. Aflati mai multe despre business si despre oamenii care lucreaza la Monsanto prin vizionarea "Cine este Monsanto?" si vizitand discover[.]monsanto[.]com.
Organizatiile terte continua sa recunoasca Monsanto ca fiind "employer of choice" (angajatorul preferat). Great Place to Work a clasat compania Monsanto pe locul 8 in topul celor mai buni angajatori multinationali din 2014, iar in 2015, Glassdoor a clasat compania pe locul 39 in topul celor mai bune locuri de munca (Best Places to Work Employees’ Choice Awards). In 2014, Monsanto a obtinut, de asemenea, premii pentru recunoasterea inovatiei, stilul de conducere al liderilor, cat si pentru satisfactia angajatilor la locul de munca, premii oferite de catre Forbes (Cele mai inovative companii din lume), revista Science (Top Angajatori – cariere in domeniul Stiintelor), CR Magazine (Cei mai buni 100 de cetateni corporativi), Computerworld (Cele mai bune 100 de locuri de munca in IT), DiversityInc. (Top 50 companii in diversitate), Review MIT Technology (Cele mai inteligente 50 de companii) si Chief Executive (Cele mai bune 40 de companii pentru lideri).

Despre Monsanto
Monsanto si-a luat angajamentul de a aduce o gama larga de solutii pentru a ajuta la hranirea unei populatii aflate in crestere. Producem seminte pentru fructe, legume si alte culturi importante, cum ar fi porumb, soia, bumbac, care ajuta fermierii sa obtina recolte mai bune in timp ce folosesc mai eficient apa si alte resurse importante. Lucram pentru a gasi solutii durabile pentru sanatatea solului, pentru a sustine fermierii sa utilizeze informatii pentru a imbunatati practicile agricole si conserva resursele naturale, dar si pentru a oferi produse de protectie a culturilor care sa minimizeze problemele produse de daunatori. Suntem parteneri cu fermieri, cercetatori, organizatii non-profit si universitati pentru a ajuta la combaterea unora dintre cele mai mari provocari ale lumii.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram