Monsanto – una dintre cele mai bune companii angajatoare din Europa

8 iunie 2015

Peste 2.300 de companii au participat in sondajele realizate la nivel national in 19 tari europene, acolo unde Great Place to Work® are reprezentanta, iar in baza acestora s-a realizat lista europeana a celor mai buni angajatori din Europa (Best Workplaces).
Clasificarea s-a realizat in baza unei analize combinate dintre raspunsurile angajatilor la un chestionar referitor la satisfactia de la locul de munca si raspunsurile managementului de resurse umane legat cultura organizationala si politicile interne de resurse umane.
Monsanto Europe a primit diploma in cadrul unei ceremonii de decernare, care a avut loc la Luxemburg in seara de 4 iunie, alaturi de un grup de alti 99 de angajatori de top.
Desi Monsanto a primit mai multe recunoasteri din partea Institutului Great Place to Work atat in mai multe tari, cat si la nivel global, aceasta este prima oara cand Monsanto este inclusa in lista europeana a angajatorilor de top din Europa. Tarile europene, unde Monsanto a primit recent aceasta recunoastere sunt: Franta, Italia, Spania, Polonia, Belgia si Olanda. Aprecierea acestor merite acopera intreaga paleta de activitati pe care firma le are in Europa, incluzand Divizia de Seminte si cea de Legume.
“Acest insemnat premiu reafirma ceea ce noi stim deja aici la Monsanto Europe”, a spus Leticia Gonçalves, Presedinte pentru Monsanto Europa & Orientul Mijlociu. “Cei 3.800 de angajati sunt mandri de activitatea pe care o desfasoara in fiecare zi la locul de munca pentru a ajuta, astfel, la dezvoltarea si plasarea eficienta pe piata a solutiilor agricole durabile si inovatoare ce ajuta la hranirea unei populatii aflate in continua crestere. Este o onoare pentru Monsanto de a fi recunoscuta atat de proprii angajati cat si de expertii independenti ca fiind o organizatie ce incurajeaza creativitatea, increderea, satisfactia si colegialitatea.”, a continuat ea. ”Angajamanetul public al firmei Monsanto de a avea integritate in tot ceea ce face este la fel de important ca si politicile interne de resurse umane.”, a mai adaugat Leticia.
Ibrahim El Menschawi, Vice-presedinte al Diviziei Monsanto de Legume pe Europa, Africa si Orientul Mijlociu a spus ca acest premiu reflecta un obiectiv puternic al scopului comun al tuturor angajatilor de la amelioratorii de plante pana la oamenii de vanzari si departamentul de relatii cu clientii. “Noi avem o puternica cultura organizationala, care este concentrata pe incurajarea si sustinerea angajatilor de a-si dezvolta propria cariera, de a oferi solutii utile clientilor si de a se angrena in activitatile comunitatilor locale.”, a spus el. Aceasta combinatie este foarte importanta atat in gasirea satisfactiei la locul de munca cat si in procesul de recrutare.”

Despre Monsanto
Monsanto si-a luat angajamentul de a aduce o gama larga de solutii pentru a ajuta la hranirea unei populatii aflate in continua crestere. Producem seminte de fructe, legume si alte culturi importante, cum ar fi porumb, soia, bumbac, care ajuta fermierii sa obtina recolte mai bune, utillizand mai eficient apa si alte resurse importante. Lucram pentru a gasi solutii durabile pentru sanatatea solului, pentru a sprijini fermierii sa utilizeze datele statistice pentru imbunatatirea practicilor agricole si conserva resursele naturale, dar si pentru a oferi produse de protectie a culturilor care sa minimizeze problemele produse de daunatori. Suntem parteneri cu fermieri, cercetatori, organizatii non-profit si universitati pentru a aborda unele dintre cele mai mari provocari ale lumii.
Despre Great Place to Work®
Great Place to Work, care are sediul central in San Francisco, este o firma globala de cercatare, consultare si instruire, care are ca obiectiv construirea unei societati mai bune prin ajutarea organizatiilor de a identifica, crea si sustine locuri de munca minunate prin dezvoltarea unei culturi organizationale de mare incredere. Great Place to Work deserveste companii, organizatii non-profit si agentii guvernamentale in 51 de tari.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram