Conferinta finala a proiectului „SMI SPO Imbunatatirea sistemului managerial si informational al SPO”

5 octombrie 2015

București, 05 octombrie 2015 - Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca a organizat, alaturi de partenerii sai, conferinta finala a proiectului „SMI SPO - Imbunatatirea sistemului managerial si informational al SPO”.

La eveniment au participat reprezentanti ai Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca si ai partenerilor din proiect, care au explicat participantilor mecanismele si modul concret de implementare ale proiectului, activitatile desfasurate si au disemninat rezultatele obtinute in urma implementarii proiectului pentru atingerea indicatorilor propusi.

Obiectivul general al proiectului vizeaza imbunatatirea capacitatii operationale a Serviciului Public de Ocupare prin extinderea si modernizarea sistemului informatic la nivel national si are drept scop eficientizarea serviciilor furnizate, prin reducerea timpului de operare, raportare si prognoza. Valoarea adaugata a proiectului consta in posibilitatea de a obtine previziuni regulate pe termen mediu care se vor extinde in orizontul de timp de catre cei care iau decizii și care sa poata fi aplicate in intreaga economie nationala.

Datele furnizate de analiza multinivel vor redimensiona eficient resursele interne ale Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca și, implicit, numarul d

In cadrul proiectului, 150 de angajati ai Serviciului Public de Ocupare au fosti instruiti in noua metoda de lucru si 42 de Agentii Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca au beneficiat de suport pentru implementarea sistemului managerial si informational.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram