Gama de huse protectoare pentru telefoanele de generatie moderna, de la Stifler.ro

17.08.2017 / Industrie / Tehnologie / Suceava

Orice detinator de smartphone al zilelor noastre s-a confruntat cel putin o data cu zgarieturi sau loviri a telefonului pe care il detine. Telefoanele din generatia actuala sunt supuse unor riscuri majore din acest punct de vedere. Chiar si cand nu sunt deteriorate de o lovitura, sufera pagube de ordin estetic si nu numai. ...

Spune-mi ce lenjerie intima porti, ca sa-ti ...

Cand isi aleg lenjeria intima, femeile sunt interesate mai mult de cat de bine arata in ea si prea putin de materialul din care aceasta este realizata. Din pacate, alegerea unei lenjerii intime dintr-un material neprietenos cu pielea poate duce la infectii genitale, de multe ori destul de grave, spun ginecologii.

Cum sa folositi accesoriile in designul interior

Accesoriile sunt obiecte care completeaza un design. Accesoriile de design interior adauga valoare estetica unei camere si ar trebui sa fie reprezentative pentru personalitatea si gusturile designerului (sau ale proprietarului).

Cum sa arati fabulos la un concert

Modul in care te imbraci pentru diferite genuri de concerte depinde de stilul de muzica pe care il promoveaza. Astfel, modul in care trebuie sa te imbraci va depinde de ce concert ai de gand sa vezi.

Sipa Engineering Romania isi planifica productia mai usor ...

Cu afaceri de peste 33 milioane de lei, Sipa Engineering Romania isi planifica activitatea de productie cu solutia APS de la Senior Software. Compania a decis sa implementeze acest sistem pentru a automatiza procesul de planificare a productiei si pentru a raspunde mai repede cerintelor clientilor.

LeasingAutomobile.ro - Jaguar de vanzare - Eleganta si ...

Pe langa avantajele si facilitatile pe care le ofera detinerea unei masini personale, deosebit de important este aspectul, mai ales in situatia in care eleganta reprezinta unul din criteriile care fac diferenta in fata posesorilor de automobile.

Cum sa va racoriti fara aer conditionat

Vara fara aer conditionat poate face ca caldura excesiva sa se simta extrem de inconfortabil. Pentru a ramane racoriti si confortabili fara aer conditionat, puteti incerca mai multe trucuri care implica apa, ventilatoare, imbracaminte usoara, alimente si bauturi racoritoare, strategii mentale si multe altele.

Care sunt actele necesare pentru dosarul de angajare?

Te-ai aflat mult timp in cautarea unui loc de munca, ai trimis CV-ul la multe firme, ai incercat sa-i convingi pe reprezentantii acestora ca tu esti omul potrivit, ca detii pregatirea si experienta ceruta si intr-un final ai reusit sa treci cu bine de selectiile corespunzatoare postului pentru care ai aplicat.

Cum te asiguri ca sediul propriei firme este ...

Atunci cand vine vorba despre angajatii unei anumite societati, fiecare persoana se va duce cu gandul spre randamentul acestora, profesionalismul pe care il prezinta si, bineinteles, seriozitatea. Totusi, pentru ca toate acestea sa fie posibile este mai mult decat necesar ca orice membru al personalului

Cum sa-i faci pe altii sa creada ca ...

Vrei sa organizezi o mica petrecere si ai nevoie de cateva preparate care sa-i impresioneze pe invitati? Nu ai nevoie de ajutorul unui chef si nici nu trebuie sa vizionezi ore in sir tutoriale in care iti sunt prezentate retete sofisticate. Traim in era vitezei, in care totul se petrece pe

SIVECO Romania contribuie la dezvoltarea proiectului de cercetare ...

ESTABLISH - Environmental Sensing to Act for a Better Quality of Life: Smart Health urmareste asigurarea independentei persoanelor din grupurile vulnerabile fata de personalul medical specializat in recuperare si reabilitare

Cum sa treziti pasiunea pentru citit

Avem pasiuni, unii mai aprinse, altii mai putin, dar important este sa le mentinem la nivelul la care ne aduc satisfactie si implinire. Incepand cu sfarsitul anilor 1990, smartphone-urile si computerele erau mai putin frecvente, chiar inexistente. In timpul liber oamenii erau obisnuiti sa citeasca, insa in ultimii ani s-a inregistrat

Bloggerul Maria Nicolau retrăiește experiențele Juliei Roberts din ...

Încă de la apariția cărții Eat Pray Love în 2006 tot mai mulți oameni aleg să plece în Bali pentru o experiență similară cu a protagonistei. Cartea, tradusă în 30 de limbi și ecranizarea din 2010 cu Julia Roberts și Javier Bardem, îi inspiră să viseze și să călătorească pentru a

Aventura SF la inaltime, in filmul “The Dark ...

Mult-asteptata ecranizare dupa cunoscuta fictiune “The Dark Tower” a scriitorului american Stephen King se va dezvalui curand publicului cinefil din lumea intreaga. Combinand diverse genuri, precum actiune, aventura, fantasy, SF, horror si western, “The Dark Tower” / “Turnul Intunecat”, o productie Weed Road Pictures prezentata de Columbia Pictures, MRC si Imagine

Brico Depôt readuce bucuria proiectelor personale

Cu pași repezi ne îndreptăm spre finalul verii și deși gândul ne zboară încă spre vacanță, proiectele pentru amenajările interioare nu trebuie să intre “on hold”. Redescoperă plăcerea de a decora cu produsele din noul catalog Brico Depôt, care aduc în prim-plan prețuri mici și soluții inovatoare pentru planurile tale:

Cum gasesti o masinuta electrica super pentru copilul ...

Masinutele si motocicletele de jucarie i-au fascinat intotdeauna pe copii. Mai mult decat atat, vei descoperi cu surprindere ca micutii sunt atrasi in mod deosebit de anumite culori, modele sau chiar marci celebre, pe care le-au mai vazut la prietenii lor de joaca. Pentru a gasi un produs de calitate la

Vezi noile genti de dama de la Michael ...

Iubitoarele de fashion stiu sa fie elegante in orice sezon. Chiar si atunci cand te pregatesti pentru vacanta, vei lua cu tine posete incapatoare, haine cu croiala lejera si o multime de accesorii trendy. Daca iti plac gentile sofisticate de dama si vrei sa-ti cumperi un model nou pentru acest sezon, este

Serviciile de transport, cele mai profitabile in Brasov

Conform unui clasament facut de Camera de Comert si Industrie din Brasov, ramura cea mai puternica din punct de vedere financiar, atunci cand ne raportam la serviciile din judet, dar si la industrie, este ramura transportului.

Firma de transport persoane Bucuresti - un plus ...

Firma noastra de transport persoane Bucuresti ofera transport privat de calitate printr-o flotă vastă de vehicule capabile să găzduiască de la călătorii singuri la grupuri mari, oferind servicii calitative.

Femeile aleg tot mai des cariere in comunicare

Cand vine vorba despre o cariera, femeile inclina tot mai mult pentru pozitii precum cele de comunicare, marketing sau functii care implica o activitate in mediul online. Dintotdeauna, capacitatea si abilitatea de a rezolva anumite probleme directe, au condus la deschiderea anumitor pozitii special pentru femei. In PR, prezentari , jurnalism,

Cum sa slabesti rapid si sanatos mancand supa ...

Ai fost la shopping si te-ai intors dezamagita pentru ca niciuna dintre rochitele pe care le-ai probat nu-ti veneau bine? Te-ai saturat de colaceii de pe abdomen si de grasimea de pe picioare? Visezi la ziua in care o sa imbraci o rochie rosie, decoltata si mulata, iar toata lumea se