Alegerea hainelor create de designeri: Stil si eleganta, indiferent de ocazie

24.02.2017 / Monden / Lifestyle / Bucuresti

Cand vine vorba de moda, femeile sunt mult mai atente decat barbatii, fara, insa, a uita ca si acestia din urma tin cont de multe aspecte, pentru a arata cat mai bine, atunci cand ies undeva. ...

Dorian Schwartz : Achiziţionarea clinicii Doctor Isreb de ...

Lanţul de clinici Romgermed a achiziţionat un centru medical important aflat într-una dintre zonele cu vad comercial din Bucureşti.

„CARELESS BEAUTY: PURITATEA NATURII NE INSPIRĂ” - ...

Bucureşti, 15 februarie 2017 – Mai există frumuseţe în stare pură, în epoca botoxului? Departe de a răspunde doar unei întrebări aparent retorice, evenimentul-dezbatere “Careless Beauty: Puritatea naturii ne inspiră” va fi dedicat ultimelor evoluţii în cosmetica organică românească şi alternativelor complexe şi perfect naturale de menţinere a sănătăţii şi frumuseţii

Oferte tentante la aniversarea a 20 de ani ...

Jumătate dintre turiștii care ajung la Târgul de Turism sunt în căutarea vacanțelor estivale de 7 nopți cu avionul în străinătate, care să nu depășească tariful de 300 euro de persoană. Cei mai mulți vizitatori preferă sejururile care au prețurile reduse cu până la 50%. Cealaltă categorie de turiști sunt seniorii

Unde gasesti scaune birou si corpuri de iluminat ...

Numeroase sortimente de mobila si corpuri de iluminat pentru copii  au fost incluse in oferta platformei DecoStores.ro alaturi de corpuri de mobilier practice, avand finisaje in nuante deschise, vei descoperi scaune de birou de o calitate unica. Obiectele de iluminat cu difuzoare vesel colorate completeaza gama de articole prezentate online pe

Tot ce trebuie sa stii despre statiile de ...

O statie de calcat reprezinta un instrument la indemana oricarei gospodine. Tehnologia moderna a inovat noile aparate, pe care le-a dotat cu functii multiple, astfel incat sa avantajeze fiecare tip de tesatura si fiecare categorie de consumator.

Certificat energetic Bucuresti

Prezentarea acestor certificate energetice in Bucuresti, care sunt aferente tuturor cladirilor, in acel moment in care se vor incheia contractele de vanzare-cumparare ori pe acelea de inchiriere, devine obligatoriu in tara noastra incepand de la 1 ianuarie 2011, dupa cum au afirmat autoritatile. Notarii pot

Stand-Up Comedy Bucuresti Sambata 18 Februarie | Maior ...

Sambata, 18 februarie 2017 Maior Cafe te asteapta la o portie zdravana de stand-up comedy. Vino sa razi de toti si toate alaturi de Raul Gheba si Cristian Dumitru.

Damial Design executa balustrade fier forjat moderne

Esti interesat sa montezi balustrade fier forjat la nivelul scarilor interioare sau poate pe terasa? Daca iti doresti calitate inainte de toate atunci cu siguranta vei fi impresionat de oferta celor de la Damial Design. Compania exceleaza cand vine vorba de elemente realizate din fier forjat si ofera solutii personalizate clientilor

Service masini de spalat – servicii de calitate

Deseori suntem pusi in situatii destul de complicate carora cu greu reusim sa le facem fata. O astfel de situatie este stricarea masinii de spalat.

Pe Parfumu.ro gasesti parfumuri 100% originale

Parfumurile originale sunt la mare cautare. De asta noi venim in intampinarea voastra cu un comunicat prin care va instiintam ca Parfumu.ro are portile deschise pentru toti clientii care isi doresc parfumuri originale la preturi mici. Incepand de la branduri precum Azzaro, Armani, Gucci, Dolce Gabbana, Nina Ricci, Carolina Herrera, Joop,

Lidl prezinta Electric Castle si te invita sa ...

Lidl prezinta Electric Castle si te invita sa descoperi Lidl’s Electric Kingdom Anul acesta, Lidl este parte din povestea Electric Castle. Pentru ca meriti sa fii surprins, in perioada 12-16 iulie 2017, Lidl va fi prezent la Bontida, capitala muzicala a Romaniei pentru 5 zile, cu multe surprize.

Spartan deschide in Timisoara cel mai mare restaurant ...

Remus Cosovanu, francizatul Spartan care detine restaurante in Timisoara, Cluj si Deva, a deschis pe 9 februarie, cea mai mare unitate stradala din cadrul lantului, in urma unei investitii de 110.000 de euro. Noua unitate a inregistrat vanzari in valoare de 10.000 de euro si 2.000 de clienti, in primul weekend

Un nou restaurant cu specific fast food intră ...

Los Tacos deschide prima unitate după o investiție de 65.000 de euro Ploiești Shopping City continuă extinderea zonei de food court și, la început de an, își consolidează portofoliul cu o nouă unitate de tip fast food aparținând Los Tacos. Cel mai important centru comercial din județ și împrejurimi își completează astfel

Grapefruit aduce World Information Architecture Day 2017 la ...

58 de locatii. 24 de tari. 5 continente. Aflata la cea de-a sasea editie in Romania, WIAD (World Information Architecture Day) se va desfasura pentru prima data la Iasi, pe 18 februarie. Deja celebra conferinta dedicata arhitecturii informationale sta in acest an sub semnul unei teme extrem de importante si

Shopmic sau magazin online la cheie

Seoweb Seco S.R.L.  este o societate comerciala cu capital integral privat ce se ocupa cu crearea de aplicatii online la cerere prin www.seoweb-seco.ro. Produsul Shopmic sau magazin online la cheie a fost creat in concordanta cu cererile clientilor nostrii in timp.

Extindem durata de viata a suprafetelor din metal ...

Acoperirele de vopsea pe constructiile metalice sunt utilizate pentru a proteja suprafata de corozie si a imbunatati proprietatile estetice. Cheltuielile pentru astfel de produse sunt inevitabile, insa ele se rascumpara intr-un termen foarte scurt.

Stand-Up Comedy Sambata 18 Februarie Bucuresti @ Copper’s ...

Sambata, 18 februarie te asteptam din nou la o portie dubla de show. De la 20:30 si de la 23:00. Vino sa vezi un spectacol unic de stand-up comedy sustinut de 3 dintre cei mai talentati comedianti romani. Rezervari si info: 0744.914.007 sau la 0787.655.876

Stand-Up Comedy Vineri 17 Februarie Bucuresti | La ...

Vineri, 17 februarie Cristian Dumitru si Alex Serban de asteapta LA BIBLIOTECA. Da, ai citit bine dar nu te invitam la biblioteca nationala ci la pub-ul “La Biblioteca” din Cismigiu. Vino sa vezi un show de stand-up comedy bazat pe UMOR nu GLUMA!

2 pizza la pret de 1, de Valentine's, ...

Domino's Pizza sarbatoreste Ziua Indragostitilor cu o oferta romantica: oricare 2 pizza medii, la pret de 1! Oferta este valabila exclusiv online, pe site-ul www.dominos-pizza.ro si prin aplicatiile Domino's.

Amenajare Teren Sintetic Tenis, Fotbal, Baschet – Sigmir, ...

Indiferent de locul în care sunt construite (în oraş, la periferie, în comune, localităţi, şcoli, etc) terenurile sportive aduc cu ele o mulţime de beneficii proprietarilor şi jucătorilor. Multe primarii şi instituţii importante din România, ne-au ales pentru a readuce la viaţă terenuri degradate sau a construi de la A la Z