Sportaddict ro – locul in care gasesti sporturile preferate

10 iulie 2014

Sportul este o activitate placuta si relaxanta pentru corp si minte in orice sezon. Persoanele de orice varsta pot practica sportul preferat oricand, ca modalitate eficienta de eliberare a stresului si de imbunatatire a sanatatii. Sporturile preferate sunt mereu la dispozitia ta pe site-ul www.sportaddict.ro, magazinul online unde placerea intalneste performanta.

Magazinul online SportAddict: fanul sportului
Indiferent de sezon sau de sportul preferat, ai nevoie de un echipament adecvat pentru confort excelent si libertate de miscare. Pe site-ul SportAddict vei gasi in primul rand calitate si diversitate, iar producatorii nationali si internationali iti vor asigura performanta maxima.

Pe de-o parte, existenta unor sporturi precum tenis, baschet, fotbal sau jocuri de camera, te vor relaxa si vor face ca intalnirile cu prietenii sa fie memorabile. Pe de alta parte, exercitiile fitness cu aparate profesionale sau biciclete te vor ajuta sa slabesti si sa te mentii in forma in orice sezon.

Rebranding site sportaddict.ro
Noul site a fost conceput pentru a se incadra in cerintele si nevoile consumatorului. In magazinul online creat special pentru tine vei gasi sporturi organizate in functie de sezoane si de fiecare membru al familiei. In noul site vei gasi mai multe produse si mai multa calitate, pentru ca tu sa te bucuri in fiecare zi de sporturile preferate.

Pe pagina principala vei gasi recomandari lunare, cele mai cautate produse zilnice, dar si alegerile SportAddict din fiecare luna. Daca preferi anumite branduri in particular, pe SportAddict vei gasi cu usurinta ceea ce cauti si vei face cumparaturi online mai repede. Bucura-te de promotiile si ofertele saptamanale prin abonarea la newsletter, pentru a urmari in permanenta articolele preferate.

Descopera placerea de a face sport impreuna cu sportaddict.ro, magazinul online care iti ofera aparatele si accesoriile sportive de care ai nevoie.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram