bwin a fost desemnata “Cea mai buna companie de gaming online” la Gala “Fantasticii Fanatik” 2010

10 decembrie 2010

bwin, cel mai mare furnizor de servicii de gaming online din lume, a fost desemnat recent “Cea mai bună companie de gaming online” din România în cadrul celei de-a 6-a ediţii a Galei “Fantasticii Fanatik”, organizată de săptămânalul de sport Fanatik. Evenimentul care se desfăşoară anual, îşi propune recunoaşterea performanţelor sportive româneşti ale fotbaliştilor, antrenorilor, managerilor din sport, emisiunilor TV şi prezentatorilor, dar şi ale companiilor ale căror activităţi se desfăşoară în domeniul sportului atât în România, cât şi în alte ţări.
“Acest premiu este o recunoaştere importantă pentru compania bwin, desemnată “cea mai bună companie de gaming online” pe piaţa românească sportivă în 2010. Este pentru a 3-a oară consecutiv când compania bwin este sponsor al Galei “Fantasticii Fanatik”. Promisiunea noastră este de a continua performanţele obţinute pe piaţa de gaming online”, a declarat Thomas Tzokas, Head of Management Eastern Europe în cadrul bwin.
Motto-ul companiei bwin este “"Fără sport nu există pariuri sportive”. Astfel, sponsorizarea activităţilor din domeniul sportului a stat întotdeauna la baza filosofiei companiei. De aceea bwin este sponsorul principal al echipei Real Madrid încă din 2006 şi partenerul principal al FC Bayern Munich din 2008. Alături de parteneriatele semnate în fotbalul european, bwin este partenerul global pentru Federația Internațională de Baschet Amator (F.I.B.A.) începând cu 2006 şi partenerul primei categorii a Campionatului Mondial de Motociclism MotoGP.
În cadrul aceluiași eveniment, bwin a organizat o tragere la sorți în care unul din participanții la eveniment a câștigat o excursie VIP la Madrid unde va urmări live din loja VIP a bwin un meci al echipei Real Madrid.
Extinzând seria de sponsorizări, bwin a semnat in 2010 o serie de promiţătoare noi contracte de sponsorizare în România, unul dintre acestea fiind cu FC Steaua Bucureşti.

Despre bwin
Grupul bwin are peste 20 de milioane de clienți înregistrați în peste 25 de piețe și operează o serie de platforme de pariuri sportive, poker, cazino, jocuri de noroc și de aptitudini, precum și transmisiuni audio și video ale celor mai importante evenimente sportive, precum Bundesliga. Compania mamă bwin Interactive Entertainment AG ("bwin") este listată la bursa din Viena și furnizează firmelor sale subsidiare și companiilor asociate servicii diverse precum software development, marketing, comunicare, resurse umane și servicii financiare. Operațiunile Grupului bwin sunt conduse prin intermediul subsidiarelor și companiilor asociate pe baza de licențe. (e.g. Germania, Italy și Gibraltar). Informații suplimentare referitoare la companie sunt disponibile pe site-ul de relaţii cu investitorii www.bwin.org
bwin.com – play for real

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram