Scafandrii au o activitate intensa chiar si iarna

27 noiembrie 2014
Autor:
Touch Media

Probabil ca de multe ori va intrebati ce ocupatii au scafandrii pe tot parcursul anotimpului rece? Lucrurile nu sunt deloc asa de simple cum va imaginati, se poate ca intr-un an, iarna sa fie mult mai aglomerata decat vara, cea plina cu activitati frumoase si cu scufundari in mare, iarna foarte multe nave se defecteaza si au nevoie de reparatii. Nu e de mirare ca activitatea scafandrilor se desfasoara tot anul la fel de intens, chiar daca nu se mai fac scufundari de agrement acestia au multe alte lucruri importante de facut.

Cat de periculoasa este meseria de scafandru? Fiecare zi pentru un scafandru este o competitie pentru ca de ei depinde salvarea unei nave sau chiar a unor persoane, serviciile subacvatice pe care Atlantismar le ofera sunt foarte complexe si de aceea necesita persoane foarte bine pregatite, scafandrii profesionisti dar si echipamente si tehnologii de ultima ora. Nu toata lumea poate practica aceasta meserie, deoarece este nevoie inainte de toate de pasiune si foarte mult curaj, pentru ca presupune foarte multe riscuri pe care orice scafandru trebuie sa si le asume.

Sudura subacvatica este obiectivul principal si lucrul cel mai importanta pe care trbuie sa il cunoasca si fara de care nu se pot numi adevarati scafandrii. Acest procedeu este cel mai des intalnit atunci cand se doreste reparatia unei nave, deoarece are cele mai bune rezultate si garanteaza o rezistenta mult mai mare a lucrarii decat o sudare la suprafata.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram