Papetarie ro iti ofera cadou agende

9 iulie 2014
Autor:
Silkweb

Ai intarziat vreodata la o intalnire importanta? Ai uitat o programare la medic? Un examen? Ai o groaza de lucruri de facut in fiecare zi si nu mai stii cum te sa te organizezi? Am solutia perfecta pentru tine. Simpla, clasica, usor de folosit, fara complicatii, fara greutati, o agenda organizer iti usureaza viata miraculos, ea tine minte pentru tine toate lucrurile importante din viata ta.
Poti primii si tu chiar acum o agenda organizer cadou! E ergonomica, usor de folosit, poate oricand sa fie completata cu foi suplimentare, e accesoriul perfect, si o primesti cadou pentru orice cumparaturi de peste 400 de lei de pe Papetarie.
Pe langa sute de produse disponibile la cele mai avantajoase preturi, o multime de discounturi si promotii, magazinul Papetarie te rasplateste cu un premiu diferit in fiecare zi, pentru fiecare comanda de peste 400 de lei. Doar pentru tine!
O agenda poate fi semnul unui om ocupat, dar de fapt ea este semnul unui om organizat. Orice ai face, oriunde ai lucra, oricum ar fi viata ta cu siguranta o organizezi intr-un anumit fel, iti planuiesti activitatile. E greu sa faci acest lucru singur, mai ales cand se aduna in fiecare zi ceva nou, o noua informatie de retinut, care trebuie sa o asezi cumva in programul tau, mereu ingrijorat sa nu uiti ceva. Nu mai esti singur! Agenda e partenerul tau de incredere, orice stil de viata ai avea, orice ai face, gasesti agende pentru tine chiar aici.
Stilate, cochete, colorate, micute sau mari, Papetarie.ro iti ofera o gama larga de agende, pentru tine. Insa, nu uita, pentru orice cumparaturi facute peste 400 de lei, fie ca e hartie de copiator pentru birou sau rechizite pentru scoala, ai cadou o agenda organizer profesionala. Si mai mult, pentru orice comanda de peste 200 de lei primesti cadou un textmarker Schneider Job. O campanie pentru tine!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram