Art amp; Play Kindergarten gradinița perfecta pentru copilul tau

28 aprilie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Vă doriți să îi oferiți copilului dumneavoastră un loc unde se poate dezvolta social și educațional sănătos? Art & Play Kindergarten este una dintre grădinițele din București unde copiii dumneavoastră vor beneficia de un mediu plăcut, vesel și creat cu multă dragoste, astfel încât aceștia să se poată dezvolta armonios, încă de la cele mai mici vârste.

Art & Play Kindergarten - grădinița micuților artiști

Prin programa oferită, cea mai veselă dintre toate tipurile de grădinițe din București, Art & Play nu numai că oferă un spațiu ambiental modern și încântător, dar și îi ajută pe micuți să își dezvolte anumite talente native, prin programa stabilită de educatori. Dintre cele mai importante activități la care prichindeii vor putea lua parte, Art & Play Kindergarten le-a pregătit lecții de pictură, de dans, cursuri de gătit, cercetarea unui colț de natură și, nu în ultimul rând, cursuri de bune maniere. De asemenea, Art & Play Kindergarten este una dintre cele mai complete grădinițe din București cu cea mai bogată programă care organizează și clase speciale de limbă, pentru ca cei mici să poată învăța, încă de la cele mai fragede vârste, limbi internaționale, precum engleza. De asemenea, cu ajutorul personalului pregătit și specializat în educație, programele grădiniței din sector 6, Art & Play Kindergarten cuprind domenii de învățare care vizează dezvoltarea psiho-socio-emoțională a copiilor, conform particularităților de vârstă, nevoi și interese ale fiecărui copil în parte. Oferiți-i celui mic cel mai bun și potrivit spațiu de învățare și joc, alături de serviciile oferite de grădinița din București, Art & Play Kindergarten.

Art & Play Kindergarten - informatii generale

Arts & Play Kindergarden este o grădiniță in Bucuresti înființată în anul 2014 și care prin activitatea educatorilor, își propune obținerea performanței prin promovarea învățării libere. Pentru înscrieri, dar și pentru mai multe detalii referitoare la programa educațională, puteți suna la unul dintre numerele de telefon 0760.670.599;/ 0760.670.980 sau trimite un mesaj, la adresa de e-mail [email protected]. Art & Play Kindergarten vă așteaptă și la adresa grădiniței, din Str. Drumul Valea Danului, Nr.2, Sector 6, București.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram