Ai nevoie de curatenie la domiciliu in timp record? Apeleaza la Topmop ro

16 august 2016
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Daca in trecut apelati la suportul familiei de a face curatenie la domiciliu, astazi este timpul sa lasati deoparte grijile si sa apelati la o firma de curatenie specializata in reorganizarea si iginizarea locuintei voastre.

Cei dintre voi care isi doresc sa aiba un camin curat si confortabil, de astazi au la dispozitie una dintre cele mai bune oferte de preturi si cele mai eficiente metode de curatare si intretinere a apartamentelor, caselor, vilelor sau a garsonierelor.

Toate acestea va sunt puse la dispozitie de echipa Topmop, un personal calificat in domeniul curateniei fara cusur.

Curatenia la domiciliu: ofera-le celor din jur timpul tau liber!

In epoca contemporana, timpul parca zboara nastavilit, iar interesul este indreptat din ce in ce mai mult catre cariera, propria afacera sau ascendenta pe scara socio-mondena. Astfel, treburile gospodaresti sunt plasate adesea pe al doilea plan, iar de cele mai multe ori exista situatii in care aveti nevoie sa faceti curatenia acasa in timp record.

Pentru ca suntem in era vitezei, firma de curatenie Topmop ofera aici cele mai bune preturi pentru serviciul de curatenie in apartamente, case, vile sau garsoniere!
Inca de la lansarea in acest domeniu, firma de curatenie TopMop si-a propus sa aduca in casa fiecarui client fericire prin armonia dintre mediul curat si caminul organizat.

Cu vointa si voie buna, cu zambetul pe buze si cu dorinta de a-si atinge obiectivele, astazi Topmop este una dintre firmele de curatenie din Bucuresti care beneficiaza de aplauzele celor care au indraznit sa-si lase grijile in mainile sale.

TopMop va propune astazi 2 tipuri de curatenie la domiliciu standard si 1 tip de curatenie pe care il puteti completa in functie de propriile preferinte:

• Curatenie generala – pret pentru curatenie de la 120 RON
• Curatenie de intretinere –pret pentru curatenie de la 60 RON
• Curatenie custom (personalizata) – pret pentru curatenie de la 100 RON

Pentru ca timpul liber nu este pentru curatenie, ci el trebuie impartiti cu cei dragi, pentru ca ai nevoie de relaxare si ore bune departe de treburile gospodaresti este timpul sa soliciti serviciul de curetenie la domiciliu oferit in varianta completa pe site-ul www.topmop.ro!

Firma de curatenie la domiciliu Topmop – noua bona a casei tale!

Indiferent ca doriti o curatenie generala, de intretinere sau alegeti tipul de curatenie personalizat, in echipa Topmop veti gasi in permanenta o bona de incredere pentru casa voastra!

Cu sediul in Bucuresti, firma de curatenie va pune la dispozitie serviciile de curatenie la domiciliu in sectoarele 1,2,3,4,5,6, cat si in judetul Ilfov. Propulsand o viziune moderna asupra conceptului de locuinta in care totul straluceste precum efectele de cristal, Topmop va propune cele mai bune oferte de curatenie la domiciliu, concepute special pentru fiecare buzunar.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram