Incearca terapia alternativa pentru durere cu lumanarile terapeutice

22 septembrie 2014
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Atunci cand simti ca tratamentele clasice pentru durere nu dau roade, sau daca vrei sa eviti sa apelezi la medicamente, incearca o solutie inedita, dar foarte eficienta – lumanarile terapeutice. Acestea sunt foarte bune in tratarea durerii si chiar a altor afectiuni si nu au efecte secundare.

Lumanarile terapeutice – o solutie de mii de ani

Inca dinainte de dezvoltarea medicinei occidentale, aceasta metoda cu lumanari terapeutice era foarte eficienta, fiind folosita cu succes de catre hindusi. Terapia pe baza de lumanari aromatice are la baza sistemul de credinte al chakrelor. Astfel, conform acestuia, se presupune ca in corpul uman exista 7 chakre distincte, care reprezinta niste puncte energetice puternice care actioneaza ca niste porti prin care energia intra si iese din corp. Astfel, actionand asupra acestora, se elimina energia negativa din corp, aceea care cauzeaza durerea si boala, iar durerile dispar. Fiecarei chakre ii corespunde o anumita culoare, iar de acest sistem de culori trebuie sa se tina cont si in aplicarea tratamentului cu lumanari.

Durerea dispare cu lumanarile terapeutice

Terapia cu aceste lumanari nu tine de magie sau de mistica, ci efectele pe care le are sunt foarte rationale. Practic, prin caldura, fum, aburi si printr-un efect usor de vacuum, punctele chakra sunt stimulate pentru a reveni la echilibrul anterior durerii.

Lumanarile terapeutice au forma conica si sunt realizate din bumbac sau din in indian colorat in cele 7 nuante ale chakrelor si imbibat in uleiuri aromatice. Aceste lumanari ard usor, fara sa curga si sa arda pielea, topindu-se uniform. Lumanarile colorate functioneaza daca sunt aplicate pe chakrele corespunzatoare culorilor respective.

Probabil ca terapia cu lumanari terapeutice este un lucru nou pentru dumneavoastra, insa nu considerati ca nu puteti face rost de astfel de lumanri. Asa ca, daca vreti sa o incercati, comandati online lumanarile de la 10beneficii.ro, acolo unde gasiti lumanari terapeutice in seturi complete sau de culori diferite.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram