Esti barbat si totusi ai bustul mare? Apeleaza la o operatie de ginecomastie

7 ianuarie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Din cauza administrarii unui tratament medicamentos sau din cauza unor dereglari hormonale, multi barbati se pot pricopsi cu un bust mai bogat. O solutie foarte rapida si foarte sigura pentru aceasta problema este operatia de ginecomastie care consta in absorbtia, mai bine zis lipoabsorbtia sau excizia la nivelul glandei mamare.

Operatie de ginecomastie la cele mai inalte standarde doar la Dr. Sorin Parasca

In zilele de azi, nu numai femeile se plang de imperfectiunea pipetului, ci si barbati pot fi nemultumiti de felul in care arata bustul acestora. O ginecomastie este o afectiune care consta in dezvoltarea excesiva a sanilor barbatilor, lucru care genereaza schimbarea liniei bustului masculine in sens negative. In afara de marirea excesiva a sanilor, barbatii pot sesiza si o consistenta elastica a acestora.Daca aceasta ginecomastie persista mai mult de un an, s-ar putea sa aveti de a face cu o ginecomastie cronica si atunci se recomanda liposuctia.
Lipoaspiratia se aplica doar in situatia in care tesutul adipos este principala cauza in a face o operatie de ginecomastie la Dr. Sorin Parasca si aceasta consta in insertia unei canule in stratul adipos prin mici incizii. Daca si tu ai probleme cu bustul tau, intra pe acest link pentru a te programa la o operatie de ginecomastie la Dr. Sorin Parasca, doctor renumit pentru chirurgia estetica.
Excizia glandei este o alta metoda foarte buna de tratare a problemei numita ginecomastie, o metoda care se aplica atunci cand tesutul glandular sau pielea in exces trebuie indepartate, sau atunci cand aureola sau memelonul trebuie repozitionat sau redimensionat. O operatie de ginecomastie efectuata de Dr. Sorin Parasca dureaza in jur de 2-3 de ore si se realizeaza sub anestezie locala sau generala, in functie de anvergura interventiei.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram