Cum va recuperati dupa gips?

11 septembrie 2014
Autor:
Touch Media

Este foarte normal ca dupa ce va dati gipsul jos sa va mai doara inca locul sau sa nu puteti misca mana sau piciorul ca inainte. Recuperarea dupa o fractura nu este chiar atat de simpla precum credeti, este nevoie de cateva exercitii recomandate de medicul specialist, un unguent antiinflamator pentru durere si o fasa care sa va fixeze si sa va sustina locul fracturat. De obicei se recomanda ortezele medicale elastice pentru a corecta deformarile si pentru a imbunatatii functia de mobilitate, astfel va va fi mai usor sa folositi membrul afectat. Tehnico Medical va sta la dispozitie cu dispozitive medicale pentru toate afectiunile si toate zonele corpului.

Cum sa reduceti timpul de recuperare dupa o fractura? Dupa ce vi se da gipsul jos este nevoie de recuperare prin exercitii fizic cu un kinetoterapeut si de fizioterapie, aceste lucruri ajuta la recuperarea zonei afectate, dar este nevoie si de orteze umar, orteze genunchi pentru diferite parti ale corpului pentru a favoriza vindecarea, acestea facand parte din ultimul pas catre recuperare. Ortezele de la Tehnico Medical sunt de cea mai buna calitate, fiind confectionate pentru a fi utilizate o viata intreaga.

Recuperarea in cazul tuturor fracturilor fracturilor difera, dar ortezele cot, ortezele degete sunt intotdeuna recomandate de catre medici. Medical Farm ofera toata gama de dispozitive medicale la preturi corecte.Medical Farm este o societate specializata pe furnizarea de aparatura medicala atat pentru pacienti, cat si pentru medici, cu seriozitate, calitate si la un pret corect.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram