Cum sa va mentineti dantura sanatoasa?

12 septembrie 2014
Autor:
Touch Media

Pentru a fi sanatosi si albi, dintii trebuiesc ingrijiti, folosind mai multe metode acasa, dar si la stomatolog. Ce va ajuta sa va mentineti dintii albi si stralucitori? In primul rand profilaxia, vizita regulate la stomatolog si igiena orala stricta, trebuie sa evitati anumite alimente dulci, bauturi carbogazoase si tigarile care atatca smaltul dentar. Serviciul de stomatologie in rate Bucuresti de la Neoclinique este un mic ajutor pentru persoanele care isi doresc sa mearga la stomatolog si sa inceapa tratamente, dar nu isi permit sau pur si simplu le ofera confortul de a-si reface dantura fara sa simta acest lucru.

Ce sa alegeti pentru albirea dintilor? Produsele de albit dintii pe care le gasiti in magazine si le puteti folosi cu usurinta acasa nu sunt nici pe departe eficiente, bani cheltuiti degeaba, timp pierdut si speranta ca veti avea vreodata dintii ca vedetele de televiziune. Pentru a fi siguri de rezultat alegeti albirea dentara profesionala de la Neoclinique, utilizeaza noua tehnologie Zoom cu lampa de albire profesionala ce are mult mai multe avantaje decat o albire traditionala: rezultate imediate, albire de durata, eficienta si confort si cel mai important este ca a fost testata de profesionisti.

Serviciul de estetica dentara Bucuresti de la Neoclinique este mult mai complex si va modeleaza zambetul cu ajutorul Digital Smile Design, fatete dentare, remodelarea gingiilor si albirea dentara. Estetica zambetului dumnevoastra va fi remarcata imediat datorita rezultatelor rapide si sigure pe care clinica de stomatologie Neoclinique vi le ofera.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram