Cum apar durerile de genunchi si cum le tratam?

30 octombrie 2014
Autor:
Touch Media

Durerile de genunchi apar in urma solicitarii acestuia sau din cauza unor leziuni. Genunchiul este cel mai solicitat atunci cand mergem, alergam sau sarim deoarce toata greutatea corpului este sustinuta de acesta. Persoanele care au cel mai des probleme sunt cele supraponderale, dar si sportivii si de asemenea cei ce inainteaza in varsta din cauza anumitor boli. Pentru a scapa de durerile de genunchi este necesar sa tratati cauza, sa incepeti prin a evita activitatile care va dauneaza, sa faceti exercitii special, dar si prin folosirea unei orteze pentru genunchi de la Tehnico Medical.

Ce cauzeaza durerile de genunchi? Durerile de genunchi apar de obicei din diverse traumatisme, probleme locomotorii sau alte afectiuni. Acestea se trateaza diferit in functie de cat de des apar durerile, cat de mult dureaza durerile sau cand apar. Persoanele care joaca fotbal, basket sau volei au de obicei leziuni la ligamentele incrucisate, ceea ce presupune dureri in momentul in care se pune presiune pe genunchi, cand se indoaie genunchiul, chiar si atunci cand este inactive. Un remediu excelent in tratarea rapida a durerilor sunt ortezele medicale de la Tehnico Medical, dar si un control la medical specialist care va poate indruma catre o terapie speciala.

Pentru a scapa de durerile insuportabile de genunchi este important sa evitati activitatile care agraveaza durerile, sa aplicati gheata pe genunchi de cel putin 4 ori pe zi, sa incercati sa scapati de kilogramele in plus daca este cazul si sa purtati o orteza pentru a va oferi suport.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram