Accupro un medicament folosit in tratarea hipertensiunii arteriale

12 august 2014
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Comprimatele Accupro se iau cu o cantitate suficienta de apa, in mod regulat, preferabil la aceeasi ora din zi. Se administreaza o data sau de doua ori pe zi. De obicei, tratamentul se incepe cu o cantitate mai mica si se creste dozajul, pana la obtinerea efectului dorit. Atentie! Este recomandat ca acest medicament sa fie administrat conform indicatiilor medicului; astfel, eventuala crestere a dozajului va fi stabilta de medicul specialist.

Cand sa nu folosim Accupro

Nu este indicata folosirea medicamentului de catre persoanele alergice la quinapril sau la alte substante inrudite cu aceasta. De asemenea, nici femeile cu o sarcina avansata mai mult de luna a 3-a nu ar trebui sa foloseasca acest medicament, desi este recomandata parerea specialistului in orice situatie e sarcina. Se acorda o deosebita precautie in situatiile in care pacientul care foloseste Accupro urmeaza sa sufere o interventie chirurgicala ce necesita anesteziere. Administrarea acestui medicament trebuie oprita, caci Accupro poate interfera cu substanta anestezica si sa dauneze astfel tensiunii arteriale.

Posibile reactii adverse la folosirea Accupro

Persoanele care, dupa administrarea medicamentului prezinta unul din simptomele urmatoare, ar trebui sa se prezinte de urgenta la medic. Astfel, cele mai frecvente reactii adverse sunt urmatoarele: durere de cap, ameteala, greata, varsaturi, dureri abdominale, dureri de spate, dureri musculare, dureri in piept, astenie, oboseala, insomnie, dificultati de a respira etc.

E mai simplu sa comanzi Accupro din farmaciile online

Online e mult mai usor sa cumperi medicamentul tau Accupro. Il gasesti in farmaciile online, unde ai la dispozitie o gama larga de medicamente, suplimente alimentare si produse cosmetice. Aici, fiecare produs are descrieri explicative, pentru ca tu sa intelegi foarte usor si rapid care este compozitia fiecarui medicament, care sunt indicatiile de folosire si multe alte detalii utile. In plus, preturile sunt mai mici in farmaciile online, asa ca ai beneficii multiple.

E foarte usor sa comanzi medicamente online. Nu trebuie decat sa intri pe site-ul unui famarmacii online, sa selectezi produsele pe care vrei sa le cumperi si sa completezi formularul de comanda. Produsele iti vor fi livrate la tine acasa, la birou, sau oriunde altundeva doresti sa le ai la indemana. De acum s-a terminat cu drumurile la farmacii si cu cozile interminabile pentru a cumpara un medicament. Farmaciile online iti furnizeaza medicamentele de care ai nevoie si iti salveaza timpul.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram