Vreti sa pregatiti o cina speciala persoanei iubite?

25 iunie 2014
Autor:
Touch Media

Nu este neaparat nevoie sa va chinuiti acasa sa gatiti daca nu va pricepeti, sau daca pur si simplu nu va place acest lucru, barbatii mai ales sunt in general stangaci in astfel de lucruri, de aceea apeleaza la ceva sigur, la o masa la un restaurant frumos si cu mancare delicioasa. Daca alegeti restaurantul New Pizzico va veti surprinde persoana iubita cu siguranta, are toate calitatile unui restaurant de exceptie. Restaurantul din Portul Tomis New Pizico va ofera o seara deosebita pe care nici dumneavoastra, nici persoana iubita nu le veti uita curand.

Nu stiti unde sa pregatiti o cina romantic? Un loc ideal este restaurantul din Constanta New Pizzico, nici nu va imaginati atat de multa frumusete intr-un singur loc, un restaurant special care intruneste toate conditiile unei cine de vis la malul marii, in Portul Tomis, noaptea privelistea este superba, mii de luminite din port se aprind, muzica oferita de un live band, aranjarea mesei special pentru o cina romantica si preparate speciale si delicioase.

La New Pizzico veti avea parte de o atmosfera intima si primitoare, o locatie deosebita si potrivita pentru astfel de momente speciale pentru dumneavoastra, dar si pentru personalul New Pizzico. Daca vreti sa aveti o seara speciala alaturi de persoana iubita, intr-un ambient frumos va invitam la restaurantul din centrul vechi, unde puteti lua cina cu persoana iubita pe malul marii, in Portul Tomis si intr-o locatie cu foarte multa istorie datorita muzeului de alaturi si altor obiective din zona.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram