Vestele barbatesti in culori deschise pot fi purtate cu usurinta la un costum elegant

13 iulie 2017
Autor:
Adira Labels SRL

Vestele barbatesti in culori deschise trebuie sa isi faca loc in garderoba ta in sezonul cald. Fiind confectionate din materiale naturale, bumbac si in, te vei simti foarte bine in ele si in mod sigur vei reusi sa le asortezi in foarte multe tinute.

De exemplu, vestele barbatesti in culori deschise pot fi purtate cu usurinta la un costum elegant sau la o tinuta de zi, in functie de stilul pe care il ai.

O combinatie foarte buna este cea alcatuita din vesta de culoare roz pal si costum albastru sau vesta de culoare mov si costum bleumarin DON MEN. Desigur, poti sa optezi pentru orice culoare iti place si poti sa faci foarte multe combinatii vestimentare.

Nu trebuie sa tii cont de textura costumului, pentru ca acesta nu trebuie sa aiba acelasi material ca vesta. Din contra, daca nu vrei sa creezi acel aspect de uniforma, este bine ca acesta sa fie dintr-un material diferit fata de cel din care e realizat vesta.

Vestele barbatesti DON MEN in culori deschise au prins popularitate in ultimii ani si in mod sigur sunt o piesa vestimentara preferata tot mai mult de barbatii care au un stil de viata activ, dar in acelasi timp tin cont de imaginea pe care o afiseaza in societate.

Completeaza-ti garderoba cu cateva veste barbatesti in culori deschise si in mod sigur nu vei regreta. In plus, ai la dispozitie foarte multe culori si modele, asa ca in mod sigur poti imbina mai multe stiluri si poti crea diferite tinute, de zi sau de seara, casual, smart casual sau elegante.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram