Va pregatiti de nunta?

12 decembrie 2013
Autor:
Touch Media

Poate ar trebui sa stiti noile trenduri in materie de organizare, cum ar fi simplitatea, bunul gust si refinamentul, acestea sunt elementele fara de care nu puteti organiza o nunta. Nunta trebuie sa fie un eveniment unic! Puteti adauga farmec si rafinament la cea mai frumoasa petrecere printr-o sculptura din gheata. Cu asta se ocupa Ice Art, organizarea unei nunti de gheata, intr-un stil foarte original ce da o nota high class evenimentului dumneavoastra.
Vreti ca nunta dumneavoastra sa fie altfel? Daca doriti sa va impresionati invitatii cu ceva special, alegeti o sculptura din gheata, inseamna mai multe decat frumusete si unicitate, este o adevarata arta. Gheata, privita ca mediu de lucru reprezinta o provocare prin insasi caracteristicile ei: fragilitate, volatilitate dar si frumusete extrema. Clasicele decoruri de nunta sunt mult prea incarcate si colorate pentru moda de anul acesta, pentru se poarta simplitatea renuntati sa umpleti masa invitatilor cu flori si adaugati o minunata sculptura de gheata, fina, transparenta, care ofera prospetime.
Cu ce schimba nunta dumneavoastra o sculptura de gheata? Organizarea unui eveniment de gheata, cu sculpturi de gheata de diferite forme pe care le puteti asorta cu evenimentul indiferent de tema, de anotimp sau de locatia aleasa adauga un plus de culoare si stil petrecerii de nunta. O sculptura de gheata este o idee formidabila pentru a schimba tipicele nunti si organizarea de multe ori identica.
Ice Art va sta la dispozitie atat cu organizarea nuntii de gheata, cat si pentru alegerea unei sculpturi potrivita evenimentului dumneavoastra, chiar si pentru petrecerile de Craciun si Revelion, o sculptura de gheata este foarte potrivita fiind in ton cu anotimpul.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram