Stil de vedeta: 4 trucuri pentru a compune o tinuta RAFINATA

2 august 2017
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

In acest sezon, atat vedetele din Romania, cat si celebritatile internationale, au dat startul tendintelor, prin intermediul unor tinute cu adevarat rafinate. In mod evident, oricine poate adopta un total look, insa nu poti avea garantia ca respectivele piese iti vor avantaja trasaturile fizice sau personalitatea. Din acest motiv, ar trebui sa cunosti cateva trucuri stilistice care te pot ajuta sa pui la punct o tinuta remarcabila.

Iata ce trebuie sa ai in vedere pentru a alcatui un outfit distins:

 

• Alege o piesa de rezistenta
Atunci cand compui o tinuta, cel mai important lucru pe care trebuie sa il ai in vedere este acela ca vei avea nevoie de o piesa de rezistenta, in jurul careia sa alcatuiesti intregul look. Pentru a te asigura ca outfitul tau va fi unul reusit, opteaza pentru o piesa originala. De exemplu, la Chemistry-Studio gasesti rochii concepute de designeri romani, pe care le poti combina fie in tinute elegante, fie in tinute casual. Pe langa faptul ca piesa principala trebuie sa aiba un croi deosebit, aceasta trebuie, de asemenea, sa fie realizata din materiale de calitate si, bineinteles, sa se incadreze in tendintele acestui sezon. Mai mult decat atat, daca iti doresti un element iesit din comun, tot de la Chemistry Studio iti poti achizitiona o salopeta eleganta. Fara indoiala, acesta este primul pas pe care trebuie sa il urmezi pentru a obtine o tinuta plina de rafinament.

• Accesorizeaza
Cu siguranta, ai observat deja ca toate vedetele feminine ies in evidenta cu ajutorul accesoriilor pe care le adauga in tinutele lor. Din acest motiv, ar fi bine sa nu sari peste acest detaliu si sa acorzi o atentie deosebita bijuteriilor pe care le porti. Pentru ca vrei sa obtii un look chic, stilat si rafinat, ar trebui sa alegi piese atent lucrate, dar care, in acelasi timp, sa nu eclipseze elementul de rezistenta al outfitului. In acest sens, poti alege o pereche de cercei cu clipsuri, o bratara din perle sau un colier fin. In acest mod, pe langa faptul ca vei oferi tinutei tale o nota de senzualitate, vei reusi sa atragi toate privirile.

• Parul si make-up-ul
Atat coafura, cat si machiajul pot schimba total o tinuta. Avand in vedere ca iti doresti o tinuta pretioasa, ar trebui sa respecti estetica si la nivelul parului si make-up-ului. Asadar, incearca sa adopti o coafura lejera, dar, in acelasi timp, eleganta. De exemplu, poti opta pentru bucle, pe care sa le prinzi intr-o parte, cu un accesoriu de par deosebit sau sa alegi o impletitura French, care este in voga si sezonul acesta. In ceea ce priveste make-up-ul, cel mai bine ar fi sa folosesti nuante naturale pentru zona ochilor si nuante de rosu la nivelul buzelor. In mod cert, astfel vei reusi sa iti pui in evidenta toate calitatile.

• Geanta si pantofii
Geanta si pantofii sunt doua elemente care nu pot lipsi dintr-un asemenea outfit. Aceste doua piese nu doar ca pot scoate orice tinuta din anonimat dar, in acelasi timp, te pot ajuta sa iti pui stilul in evidenta. Cel mai important lucru de care trebuie sa tii cont atunci cand iti alegi o pereche de pantofi este ca acestia sa fie comozi, astfel incat mersul tau sa fie unul cat mai firesc. Bineinteles, la fel de important este ca acestia sa completeze perfect tinuta, iar pentru a te asigura ca reusesti acest lucru, poti opta pentru o pereche de sandale cu bareta subtire, intr-o nuanta asortata cu cea a piesei principale. De asemenea, ai grija sa nu neglijezi geanta, intrucat si aceasta joaca un rol esential pentru un outfit reusit. Alege un clutch tip cutie, cu accente retro si, cu certitudine, nu vei da gres.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram