O nunta perfecta poate deveni realitate cu noua colectie de pantofi pentru mireasa din piele naturala de la Sabrine

25 februarie 2016
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

In cateva luni va incepe sezonul nuntilor, caruia ii ofera deja startul targurile de mireasa. Viitorii miri care nu vor sa lase pe ultima suta de metri alegerea tinutei pe care o vor purta in ziua nuntii, pot incepe cu taierea de pe lista cumparaturilor a pantofilor de mireasa.
Cei de la Sabrine pun la dispozitia viitoarelor mirese noua colectie de pantofi pentru mireasa confectionati din piele naturala. Acestia sunt disponibili pe culori nude si pe modelele cele mai in trend.

Sabrine scoate la iveala tendintele anului 2016 in materie de pantofi din piele naturala pentru mirese

In cazul in care se doreste sa se organizeze o nunta ca la carte si nu una banala, miresele trebuie sa tina cont de o serie de tendinte pe care designerii le-au pus la punct cu multa atentie si daruire. Ce pantofi de mireasa din pielea naturala trendy se vor purta anul acesta? In primul rand se vor alege neaparat pantofii din piele naturala pentru mirese. Din cauza noptii lungi pe care aceasta va trebui sa o petreaca in perechea de panofi, de recomandat este ca mireasa sa aleaga niste pantofi din piele naturala pentru o comoditate mai mare (se poate opta pentru schimbarea pantofilor din piele naturala pentru mireasa cu o pereche de balerini tot din piele naturala in cazul in care mireasa nu este obisnuita cu purtarea tocurilor o perioada mai indelungata). Principalele tendinte de care trebuie sa tina cont o mireasa cand cauta perechea de pantofi din piele naturala pentru doamne sunt urmatoarele:
• Culoarea. Anul 2016 este de departe anul culorilor si nuantelor nude. Insa daca se doreste sa se atraga atentia se poate opta in functie si de lungimea rochiei, pentru o culoare vie si puternica a pantofilor din piele naturala pentru mireasa care sa aduca contrast intregii tinute
• Inaltimea tocului. In functie si de capacitatea miresei de a merge si de a sta o noapte intreaga pe tocuri se recomanda alegerea unor pantofi din piele naturala pentru mireasa cu platforma si toc inalt
• Modelul. Designerii au ales din nou pantofii de tipul stiletto ca fiind modelul preferat in materie de pantofi pentru mirese

Toate aceste tendinte trebuie insa adaptate in functie si de stilul in care se organizeaza nunta. Spre exemplu o pereche de pantofi din piele naturala pentru mirese cu tocul foarte inalt nu vor fi comozi si confortabili deloc in cazul unei nunti organizate pe o pajiste sau o plaja.

Noua colectie Sabrine de pantofi pentru mireasa din piele naturala multumeste orice mireasa

De curand cei de la Sabrine au adaugat noi modele sectiunii de pantofi pentru mireasa confectionati din piele naturala. Acestia ofera posibilitatea viitoarelor mirese sa isi gaseasca perechea de pantofi din piele naturala mult cautata si deasemenea in ton cu ce se va purta anul acesta.
Sabrine este un magazin online care foloseste doar piele naturala in confectionarea pantofilor de mireasa si a celorlalte perechi de pantofi, indiferent de ocazia pentru care se doreste sa se achizioneze acestia. Cei de la Sabrine le stau la dispozitia clientelor prin numarul de telefon 0731 514 464 si pentru ca fiecare mireasa sa fie complet multumita de perechea de pantofi din piele naturala pe care si-o achizitioneaza de la acestia, Sabrine ofera posibilitatea executarii pe comanda a perechii de pantofi din piele naturala pentru mireasa.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram