Mid Season Sale: Pana la 65 REDUCERE la peste 1500 de produse

20 aprilie 2017
Autor:
SC MARKETING FOR YOU SRL

O oferta de nerefuzat va asteapta la Zenda: reducerile de peste 65% sunt valabile la peste 1000 de produse. Daca nu ati reusit sa va cumparati incaltaminte noua de Paste, acum este un moment excelent pentru a va achizitiona pantofii doriti.

Pe zenda.ro gasiti un sortiment bogat de incaltaminte dama la reducere, modele noi, toate in stoc. Noua colectie de pantofi dama va invita sa descoperiti balerini, mocasini, pantofi cu toc sau cu talpa plata, la preturi cu adevarat mici. Sandale incepand cu 19.21 ron, mocasini dama cu preturi scazute, toate perechile sunt acum reduse si va asteapta sa le comandati online. Culorile de vara, pastelate, sunt accesorizate cu detalii metalice, fundite sau sireturi, pentru a se asorta cu tricouri dama pe care le gasiti acum la Zenda.

Reducerile spectaculoase la incaltaminte dama va ofera posibilitatea de a comanda diferite modele. Se poarta in acest sezon incaltamintea fabricata din material textil, tenisi sau bascheti, cu imprimeuri vesele. Daca vreti sa va asortati pantofii cu imbracamintea, acum gasiti modele de toate culorile: alb, albastru, maron, verde, rosu sau visiniu. Alegeti incaltaminte de calitate, din sortimentul bogat de sute de modele diferite.

Pentru barbati, Zenda v-a pregatit o oferta speciala, reducere la pantofi sport barbati. Gasiti adidasi, tenisi sau espadrile la preturi incepand cu 29.90 ron. Cele mai cerute modele de tenisi barbati sunt acum la reducere. Albi sau colorati, cu sireturi asortate, sunt incaltamintea preferata a barbatilor sportivi care se imbraca in pas cu moda.

Nu ezitati sa lansati acum comanda dumneavoastra online,  in perioada reducerilor  : 19.04-26.04.

Peste 1500 de produse va asteapta cu reduceri de pana la 65%, intr-o varietate mare de modele, culori si marimi, numai pe www.zenda.ro

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram